Crypto-Prijzen.nl

Polygon (MATIC) leidt Ethereum (ETH) in actieve adressen

Polygon (MATIC) leidt Ethereum (ETH) in actieve adressen

De markt was zeer gunstig voor Layer-two-protocol Polygon (MATIC/USD), dat de afgelopen drie maanden een stijging van 330% heeft gezien. Een van de meest opvallende groeigebieden voor het protocol is het aantal actieve adressen.

Volgens de mede-oprichter van Polygon, Mihailo Bjelic, heeft het protocol nu Layer 1 Ethereum ingehaald als het gaat om het aantal dagelijkse actieve adressen.

De recente statistieken laten zien dat Ethereum (ETH/USD) 326.000 dagelijkse actieve adressen heeft, terwijl Polygon nu 351.000 heeft.

Polygonscan laat zien dat het aantal actieve adressen op 20 september indrukwekkend steeg, toen het 426.586 haalde kort voordat het terugviel tot ongeveer 285.400 op maandag.

Aantal actieve adressen stijgt op Polygon

Hoewel het aantal actieve adressen op Polygon de afgelopen drie maanden is toegenomen, is het tegenovergestelde het geval voor de actieve adressen van Ethereum, aangezien het in dezelfde periode met 12% daalde.

Ethereum loopt echter nog steeds voorop als het gaat om cumulatieve unieke adressen. Volgens Etherscan heeft Ethereum 170,8 miljoen districtsadressen, terwijl Polygon onthult dat het er 89 miljoen heeft. Maar met de recente rebranding van MATIC naar Polygon, zullen de unieke adressen van het protocol waarschijnlijk verbeteren.

Polygon is leidend als het gaat om het totaal aantal transacties. Het platform heeft momenteel in totaal 5,7 miljoen transacties vergeleken met de 1,1 miljoen voor Layer 1 van Ethereum.

MATIC token blijft stijgen

De hoge transactiekosten van Ethereum hebben geleid tot een toenemend gebruik van andere protocollen, en Polygon lijkt een van de belangrijkste begunstigden te zijn.

In juni noteerde Polygon een recordhoogte van $ 10,54 miljard voor de totale waarde vergrendeld (TVL) van alle protocollen op het platform. Recente gegevens van DeFi LIama toonden echter aan dat de waarde is gehalveerd tot $ 4,81 miljard.

Flash leningplatform Aave blijft nog steeds het meest populaire protocol op het Polygon netwerk met $ 1,77 miljard TVL (37% van het totale volume).

In mei toonde miljardair investeerder Mark Cuban zijn interesse in Polygon door het aan zijn portfolio toe te voegen. Zijn oorspronkelijke token, MATIC, is de afgelopen maanden sterk gestegen nadat hij aan het begin van het jaar ver onder de $1 handelde. Op dit moment handelt het token op $ 1,14.

The post Polygon (MATIC) leidt Ethereum (ETH) in actieve adressen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*