Crypto-Prijzen.nl

Polygon (MATIC) bereikte een nieuw record van $2,92

Polygon (MATIC) bereikte een nieuw record van $2,92

Polygon MATIC/USD is een blockchain schaalbaarheidsplatform en een raamwerk dat blockchain netwerken verbindt en bouwt die compatibel zijn met Ethereum.

Het is een Layer 2 aggregator die tot doel heeft een multichain ecosysteem van Ethereum compatibele blockchains te creëren met een hoger niveau van interoperabiliteit.

Toegenomen interesse in het MATIC token als katalysator voor groei

Eerder deze maand bespraken we of Polygon (MATIC) een goede koop was nadat Ethereum walvissen 7,3 miljoen MATIC tokens hadden gekocht.

Op 22 december maakte Polygon (MATIC) op hun officiële Twitter pagina bekend dat Uniswap na een enorm succesvol bestuursproces met meer dan 72 miljoen steunstemmen, live ging op Polygon.

Volgens een Tweet van NarbTrading op 23 december bereikten de maandelijks verkochte NFT’s van Polygon een nieuw record in de maand december, namelijk 1,3 miljoen.

Op 27 december kondigde Polygon Studios aan dat GuardianLink, dat technische infrastructuur bouwt om NFT handel mainstream te maken, makers voorziet van een NFT startpunt.

Al deze ontwikkelingen hebben de belangstelling voor het MATIC token vergroot en hebben bijgedragen aan de groei van het token.

Moet u Polygon (MATIC) kopen?

Op 27 december had Polygon (MATIC) een waarde van $ 2,82.

Om te zien wat dit waardepunt betekent voor het MATIC token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de prestaties van vorige maand bespreken.

Als we over het hoogste punt aller tijden van de Polygon (MATIC) token gaan, kunnen we zien dat het op 27 december was toen de token een waarde van $ 2,92 bereikte.

Het hoogste waardepunt van de MATIC token in november was op 3 november, toen de token $ 2,11 in waarde bereikte.

Het laagste waardepunt was echter op 18 november, toen het token daalde tot een waarde van $ 1,47.

Hier kunnen we zien dat van 3 november tot 18 november de token in waarde daalde met $ 0,64 of met 30%.

Van 18 november tot 27 december steeg de token echter in waarde met $ 1,35 of met 91%. Volgens gegevens van IntoTheBlock zag MATIC in de afgelopen zeven dagen voor $ 3,49 miljard aan transacties van meer dan $ 100.000.

Bovendien zag het token $ 711,41 miljoen aan totale instroom van beurzen, evenals $ 645,02 miljoen aan totale uitstroom van beurzen.

Met dit momentum kunnen we verwachten dat het MATIC token eind december een waarde van $ 3 bereikt, wat het een waardevolle aankoop maakt.

The post Polygon (MATIC) bereikte een nieuw record van $2,92 appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*