Crypto-Prijzen.nl

Polygon en Fireblocks zullen hun krachten bundelen

Polygon en Fireblocks zullen hun krachten bundelen

Polygon (MATIC/USD) en Fireblocks werken eraan om Polygon gebruikers een volledige reeks crypto infrastructuurproducten te bieden, waaronder een veilige interface voor grote cryptotransacties tussen instellingen, het Fireblocks Asset Transfer Network, zo vernam Invezz uit een persbericht. Gebruikers, projecten en instellingen die voortbouwen op het netwerk van Polygon, dat is gebaseerd op Ethereum (ETH/USD), hebben nu volledige toegang tot de vele tools van Fireblocks.

Veilige interface, veilige crypto portemonneetransacties, efficiënte hardware en meer

Het scala aan diverse producten die gericht zijn op eenvoudigere adoptie van cryptocurrency gaat verder dan het Fireblocks Asset Transfer Network en omvat de MPC Wallet-as-a-Service, een effectieve en volledig veilige methode om transacties uit te voeren met crypto-wallets met meerdere eigenaren, en Fireblocks’s beveiligingsplatform, die efficiënte en veilige hardware beschikbaar maakt voor het hosten van hoogwaardige portemonnees, zoals die worden gebruikt voor gecentraliseerde beurzen. Deze producten en diensten bieden Polygon beveiliging en tools van institutionele kwaliteit.

Jainti Kanani, CEO en mede-oprichter van Polygon, gaf commentaar op het project:

“Ik ben erg enthousiast om met Fireblocks samen te werken om een instellingsvriendelijke manier te bieden om toegang te krijgen tot de Polygon Commit Chain. De Fireblocks toolsuite biedt alles wat grote fondsen en instellingen nodig hebben om te communiceren met blockchains, inclusief beveiliging en naleving van de regelgeving. Nu is toegang tot Polygon voor instellingen net zo eenvoudig als elke andere grote blockchain.

Michael Shaulov, CEO en mede oprichter van Fireblocks, voegde toe:

“Het Polygon Network is snel de toonaangevende schaalbaarheidsoplossing voor Ethereum geworden, zowel via de huidige Commit Chain als de innovatieve Polygon SDK. We zijn verheugd om het groeiende netwerk te ondersteunen om de beste tools in zijn klasse te bieden voor beveiliging, gebruiksgemak en compliance voor institutionele klanten.”

De nieuwe integratie tussen de twee platforms geeft instellingen gemakkelijke toegang tot goedkope, snelle on-chain-transacties via het Polygon netwerk, dat wordt gekenmerkt door de geavanceerde beveiligingsfuncties van Fireblocks stack, die we eerder bij andere grote ketens hebben gezien. Instellingen kunnen profiteren van een vertrouwde interface op Polygon met zijn gevarieerde en resource-rijke DeFi-ecosysteem, dat native DeFi-platforms bevat die profiteren van Polygon’s superieure schaalbaarheid en een aantal secundaire implementaties van protocollen zoals SushiSwap (SUSHI/USD) en Aave (AAVE/USD).

The post Polygon en Fireblocks zullen hun krachten bundelen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*