Crypto-Prijzen.nl

Polygon creëert Polygon Studios, richt zich op de groei van blockchain gaming en de NFT industrie

Polygon creëert Polygon Studios, richt zich op de groei van blockchain gaming en de NFT industrie

Polygon (MATIC/USD) wordt algemeen erkend als de standaard voor blockchain gaming, DeFi en NFT’s met 500+ Dapps, meer dan 18 miljoen unieke wallets en ongeveer 7 miljoen dagelijkse transacties. Het is een van de snelst groeiende dApp platforms voor Ethereum (ETH/USD) schaling.

De kloof tussen Web 2 en Web 3 gaming overbruggen

De dynamische, hechte gaminggemeenschap van Polygon leidde het platform om Polygon Studios te creëren, een nieuwe tak die zich richt op het vergroten van de wereldwijde blockchain-gaming en NFT-industrie. Polygon Studios zal de kloof tussen Web 2 en Web 3 gaming overbruggen door ondersteuning van ontwikkelaars, marketing en investeringen. Het ecosysteem van de nieuwe arm bestaat uit populaire NFT dApps en Web 3 games zoals Aavegotchi, Zed Run, OpenSea, Upshot, Skyweaver by Horizon Games, Neon District, Cometh, Decentraland (MANA/USD), Megacryptopolis en Decentral.Games.

Nieuwe arm om de positie van Polygon als gedecentraliseerd platform voor de game industrie te consolideren

Met Polygon Studios wil Polygon een merk creëren dat gerenommeerde investeerders, artiesten en ontwikkelaars naar zijn NFT ecosysteem trekt en zijn positie als het de-facto gedecentraliseerde platform voor de game-industrie consolideert. De studio’s hebben het potentieel om Polygon te positioneren als het platform bij uitstek voor grote Web 2- en IP-eigenaren die op zoek zijn naar Web 3.

Polygon merkt op dat Polygon Gaming Studio teams en ontwikkelaars zal helpen bij het creëren van blockchain-enabled gaming ervaringen door middel van hoogwaardige tolheffing en infrastructuur, community ondersteuning, technologie, marketing, investeringen en gebruiksvriendelijke SDK’s. Ze voegen toe:

“Polygon NFT Studio zal grote merken, IP eigenaren, beroemdheden enz. helpen bij het bedenken en lanceren van aangepaste NFT modellen en marktplaatsen.”

Meer dan 100.000 blockchain gamers op Polygon genieten van game-ervaringen van topkwaliteit met de snelle bevestigingstijden en hoge snelheid van het ecosysteem. Onder de NFT’s die op de solide infrastructuur van Polygon worden gehost, zijn Unifty, Unicly, OpenSea, Upshot, Valuables by CENT en meer.

Volledige ontwikkelingsondersteuning

Polygon Studios heeft het hoge doel gesteld om het dynamische gaming- en NFT-ecosysteem dat al in ontwikkeling is op Polygon te verdubbelen. Games krijgen volledige ondersteuning voor ontwikkelaars met de lancering van Polygon Studios. Populaire franchises en grote merken kunnen op het netwerk worden gelanceerd en gamers kunnen profiteren van de lucratieve nieuwe kansen die beschikbaar zijn via gedecentraliseerd gamen.

The post Polygon creëert Polygon Studios, richt zich op de groei van blockchain gaming en de NFT industrie appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*