Crypto-Prijzen.nl

Polygon besluit een DAO te maken voor zijn communityleden

Polygon besluit een DAO te maken voor zijn communityleden

Polygon, de Ethereum (ETH/USD) schaalbaarheidsinfrastructuurontwikkelaar, heeft onlangs zijn voornemen aangekondigd om een nieuwe gedecentraliseerde autonome organisatie of DAO te creëren. De nieuwe DAO zal worden ontworpen om de gemeenschapsleden van het project te dienen, maar ook veel van de DeFi projecten die op enigerlei wijze aan Polygon (MATIC/USD) zijn gekoppeld.

De aankondiging kwam gisteren, 19 augustus, toen Polygon zijn leden uitnodigde om commentaar te geven op de beslissing van het platform om een DAO te vormen. Het project is van plan om hele commissies op te richten die discussies en mogelijk samenwerkingen tussen verschillende projecten, zoals Sushi, Aave, QuickSwap en meer, zullen bevorderen.

Het doel is om de adoptie van DeFi te blijven stimuleren, en bij voorkeur om het naar verdere mijlpalen te brengen, met name naar de volgende miljoen gebruikers. Het project wees erop dat het ecosysteem erg snel groeit en dat de commissieleden een unieke kans krijgen om de onderlinge samenwerking voor hun producten te vergroten.

Het project stelt zich voor dat stemmen voor de verkiezingen van nieuwe leden op een aantal manieren worden uitgevoerd, zoals via de ingezette MATIC tokens of via DAO tokenhouders.

Waar zou de DAO anders voor worden gebruikt?

DAO zou volgens Polygon een aantal extra toepassingen hebben. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een oplossing aan te bieden die verschillende projecten kan helpen opschalen op de software development kits (SDK’s). Daarnaast kan DAO ook helpen bij het bouwen van tooling, integraties en de laag twee roll-ups van projecten.

De aankondiging kwam als een verrassing, want het kwam minder dan een week nadat Polygon eerder de krantenkoppen haalde door de integratie van het Hermez netwerk in zijn ecosysteem aan te kondigen. De deal werd bereikt in ruil voor $ 250 miljoen, en het zal Polygon helpen uit te breiden naar zero-knowledge proofs. Met andere woorden, het project vordert zeer snel en er wordt duidelijk gewerkt aan een aantal manieren om de dienstverlening uit te breiden en te verbeteren.

The post Polygon besluit een DAO te maken voor zijn communityleden appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*