Crypto-Prijzen.nl

Polygen haalt $2,3 miljoen op in een investeringsronde

Polygen haalt $2,3 miljoen op in een investeringsronde

Polygen heeft via een financieringsronde $ 2,3 miljoen opgehaald. ’s Werelds eerste echte gedecentraliseerde lanceerplatform is uniek op de markt omdat iedereen er een project op kan lanceren. Het is een lanceerplatform zonder toestemming dat zonder kosten in innovatie investeert.

Poortwachters en tussenpersonen verwijderen

De huidige launchpads bevorderen innovatie op een specifieke blockchain, maar ze werken ook op dezelfde manier. Polygen opereert door tussenpersonen en poortwachters af te schaffen, rekening houdend met de behoefte aan procesautomatisering, meer transparantie en ondersteuning na de lancering.

Polygen CEO Mike Hepburn zegt:

Ik ben enorm enthousiast om deel uit te maken van het Polygen team. Ons eerste, gedecentraliseerde lanceerplatform zonder poortwachters, genereert veel opwinding in het crypto ecosysteem. Verder ben ik van mening dat Polygen een stapsgewijze verandering vertegenwoordigt in de fondsenwerving op het startschot, met projecten die in staat zijn om fondsen te werven met volledige vrijheid om te innoveren en te experimenteren.

Ongeëvenaarde interesse van investeerders

Het is geen toeval dat deze aanpak de aandacht van beleggers heeft getrokken. Polygen haalde $ 2,3 miljoen op in een financieringsronde onder leiding van SL2 Capital. Andere deelnemers waren AU21, Polygon Syndicate, 18 Ventures, Twin Apex Capital, Axiom, ZBS Capital, Pluto en Insignius Capital.

Een vertegenwoordiger van Insignius Capital merkte op:

Insignius Capital is verheugd om deze reis met Polygen te beginnen. Het huidige gebrek aan transparantie en decentralisatie zou niet de norm moeten zijn voor launchpads. Als zodanig zijn we toegewijd aan het ondersteunen van Polygen bij het terugbrengen van decentralisatie en efficiëntie naar het lanceerplatform. We kijken uit naar een positieve samenwerking met het hoog aangeschreven Polygen team.

Projecten en investeerders op de eerste plaats zetten

Polygen neemt de nieuwe benadering in de blockchain ruimte om de belangen van projecten en investeerders boven die van de operators van het lanceerplatform te plaatsen. De technologie heeft het potentieel om ongeëvenaarde en gedemocratiseerde toegang tot launchpad-services te bieden.

De gedecentraliseerde aanpak van Polygen kan elk project tot succes leiden. Ontwikkelaars kunnen op gebeurtenissen gebaseerde verhogingstokens gebruiken in plaats van permanente. Deze aanpak is geschikt voor elk type financieringsmodel: publiek, privaat of seed.

Elke stap is on-chain

Het belangrijkste verkoopargument van de launchpad is dat elke stap van het proces on-chain plaatsvindt voor maximale transparantie. Aangezien elke ontwikkelaar of elk team een project kan vermelden, zal er een bredere toegang zijn tot innovatie- en investeringsmogelijkheden.

The post Polygen haalt $2,3 miljoen op in een investeringsronde appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*