Crypto-Prijzen.nl

Polychain Capital CEO zegt dat Coinbase ondergewaardeerd is

Polychain Capital CEO zegt dat Coinbase ondergewaardeerd is

Coinbase proceeds with DeFi integration to secure new features

Olaf Carlson-Wee, de oprichter en CEO van Polychain Capital, is van mening dat Coinbase ondergewaardeerd is. Hij gaf zijn mening terwijl hij de huidige toestand van de cryptomarkt besprak in een interview op 16 december. Volgens hem worden openbare bedrijven in de crypto ruimte ondergewaardeerd in verhouding tot het immense groeipotentieel van crypto.

Carlson-Wee duikt in diepere details van de snel groeiende crypto ruimte en zei dat de industrie ontwikkelaars uit traditionele sectoren heeft aangetrokken, waardoor ze producten kunnen bouwen in het crypto ecosysteem. Hij voegde eraan toe dat financiële rails steeds meer verschuiven naar op blockchain gebaseerde softwaresystemen.

Carlson-Wee voegde eraan toe dat de bedrijfswereld ook migreert naar de blockchain om juridische contracten opnieuw te definiëren met pure softwaresystemen. Volgens hem is dit een paradigmaverschuiving die de wereld nog nooit heeft gezien, en er zijn veel investeringsmogelijkheden. Hij gelooft dat deze kansen zullen uitmonden in de groei van op cryptovaluta gebaseerde openbare aandelenmarkten en digitale activa.

Duizenden cryptoprojecten zullen gedijen

Afgezien van openbare bedrijven in de crypto ruimte, gelooft de oprichter van Polychain Capital dat particuliere bedrijven ook een kans hebben op grootsheid.

Hoewel hij geen specifieke bedrijven noemde die volgens hem goed zouden presteren naarmate de cryptosector blijft groeien, zei Carlson Wee:

Ik denk dat er duizenden succesvolle projecten zullen zijn. Het gaat er echt om deze traditionele financiële rails, traditionele marktmodellen te vervangen door softwaresystemen die wereldwijd zijn en 24/7 365 werken.

Hij voegde eraan toe dat een van de voordelen van de crypto industrie is dat iedereen crypto activa of technologische platforms in Web3 kan creëren, op voorwaarde dat ze een internetverbinding hebben.

Crypto’s zullen meerdere industrieën ontwrichten

Volgens Carlson-Wee bevindt de wereld zich midden in de belangrijkste overdracht van rijkdom in de moderne menselijke geschiedenis, aangezien steeds meer mensen crypto gaan gebruiken. Hij is van mening dat de crypto industrie de financiële markten al verstoort door ze open-source, transparant en onveranderlijk te maken. Hij gaf een voorbeeld van deze verandering en benadrukte dat het DeFi ecosysteem al meer dan $ 250 miljard bezit.

Carlson-Wee beweert echter dat de financiële markten slechts het topje van de ijsberg zijn, omdat crypto’s en de blockchain meerdere industrieën zullen transformeren. In het bijzonder gelooft hij dat klassieke, Web2 -bedrijven zoals Etsy, Uber en eBay ofwel aanzienlijke veranderingen zullen ondergaan of zullen worden vervangen door blockchain-native softwaresystemen.

Ervan overtuigd dat niets de cryptorevolutie kan stoppen, zei Carlson-Wee dat de ruimte al meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd heeft aangetrokken, en dit aantal neemt snel toe. Hij legde uit waarom de crypto ruimte dit jaar explosief is gegroeid en zei dat mensen zich bewust worden van het feit dat de wereld overgaat naar Web3.

The post Polychain Capital CEO zegt dat Coinbase ondergewaardeerd is appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*