Crypto-Prijzen.nl

Poly Network zet een bugbounty programma van $500.000 op

Poly Network zet een bugbounty programma van $500.000 op

Cryptocurrency platform Poly Network had vorige week $ 610 miljoen verloren, $ 500.000 aan de hackers aangeboden als een vorm van premie.

Het bedrijf verklaarde dat het de “bug bounty” heeft aangeboden aan de hacker, die het grootste deel van het geld had teruggegeven.

Poly Network, die de hacker “Mr. White Hat” noemt, merkte op dat de premie bedoeld is om het platform te helpen de beveiliging van zijn netwerk te verbeteren.

De premie wordt aangeboden als onderdeel van de onderhandeling met de hacker om de rest van het geld terug te geven. Het netwerk vroeg Mr. White Hat ook om bij te dragen aan de continue ontwikkeling van de blockchain sector.

Poly Network gaf echter toe dat de hackers op het aanbod hebben gereageerd, maar nog niet akkoord gaan met de voorwaarden. Het netwerk heeft ook niet onthuld welke betaalmethode het van plan is te gebruiken voor de premie.

Een nieuw $500.000 bug bounty programma

Afgezien van de $ 500.000 aangeboden aan Mr. White Hat, kondigde het netwerk aan dat het een apart $ 500.000 bounty programma zal lanceren als een stimulans om dergelijke hackincidenten in de toekomst te voorkomen.

PolyNetwork kondigt officieel een apart 500k #bounty programma aan dat openstaat voor topbeveiligingsbureaus“, aldus het netwerk.

Een bug bounty programma is erg populair in de technische wereld, waar bedrijven verschillende beloningen bieden aan hackers en beveiligingsonderzoekers om kwetsbaarheden te ontdekken. Het idee is om de technisch onderlegde individuen de prikkel te geven om op bugs te jagen die catastrofaal zouden zijn geweest als criminelen ze het eerst zouden vinden.

De kosten van een hackincident kunnen voor een organisatie erg duur zijn. Als gevolg hiervan geven de meeste van deze bedrijven er de voorkeur aan wat geld uit te geven om hun systemen beter te beveiligen.

Zodra de beveiligingsonderzoekers de bugs hebben gevonden en ontdekt, worden ze aan het bedrijf gepresenteerd en ontvangen ze in ruil daarvoor een specifieke premie.

The post Poly Network zet een bugbounty programma van $500.000 op appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*