Crypto-Prijzen.nl

PolkaWar munt stijgt in waarde: hier kunt u hem kopen

PolkaWar munt stijgt in waarde: hier kunt u hem kopen

PolkaWar (PWAR) is een van de populairste cryptocurrency projecten van vandaag, met een waardestijging van 58% tot meer dan $ 0,36. Sommige cryptocommentatoren speculeren dat dit misschien wel het begin is van een nieuwe groeifase voor de cryptocurrency, en met een handelsvolume dat met 140% is gestegen tot $ 3,3 miljoen, lijken de technische factoren op dit moment in het voordeel van een dergelijk scenario.

Vanwege de stijgende populariteit van PWAR munten, dachten we dat het nuttig zou zijn om een artikel uit te brengen met alle belangrijke informatie die u moet weten. Lees verder om te ontdekken wat PolkaWar is, hoe het werkt en wat onze PWAR prijsvoorspelling is voor 2021.

Ten eerste, voor degenen onder u die PolkaWar tokens onmiddellijk willen kopen, scroll naar beneden naar het gedeelte direct hieronder. Onze analisten hebben de twee beste plaatsen voor het kopen, verkopen en verhandelen van PolkaWar munten in Nederland en elders op een rij gezet, en u kunt zien welke het beste werkt rond uw beleggingsdoelen.

Hoe en waar PWAR crypto online kopen

Onze analisten hebben alle top crypto handelsplatforms getest, en dankzij hun lage kosten en hoogwaardige gebruikersinterfaces kwamen ze tot de twee onderstaande.

Klik eenvoudig op een van de links, meld u aan, stort geld en koop het aantal PWAR cryptomunten dat u wilt houden. Dus, zonder verder oponthoud, hier zijn de beste platforms om PolkaWar crypto te kopen en verkopen.

eToro

Paybis ondersteunt de cryptohandel vanuit meer dan 180 landen wereldwijd en alsmede in maar liefst 48 Amerikaanse staten. Het platform biedt enkele van de laagste wisselkoersen en tarieven in de branche.

Registreer je onmiddelijk met eToro

OBRinvest

OBRinvest biedt meer dan 270 populaire financiële activa om uit te kiezen, variërend van cryptovaluta’s, Forex tot aandelen. Bij OBRinvest kun je een duik in de mondiale markten nemen en in crypto CFD’s, zoals BTC, DOGE en LTC, handelen en nog veel meer. OBRinvest wordt door de CySEC onder licentienummer CIF 217/13 geautoriseerd en gereguleerd

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

Wat is PolkaWar (PWAR)?

PolkaWar is een op blockchain gebaseerde online game en PWAR is de native token die draait op de Binance Smart Chain.

Het is een cross-chain gedecentraliseerd vechtspel dat aspecten van blockchain technologie, NFT’s en competitief gamen integreert. Dit creëert een ‘levendige’ vechtwereld waar spelers hun personages kunnen ontwikkelen en vervolgens de strijd met elkaar aangaan.

Hoewel PWAR in eerste instantie op de BSC is ingezet vanwege de ‘lage kosten en snelle verwerkingstijden’, zal het in de nabije toekomst waarschijnlijk worden ingezet op Polkadot en andere blockchains.

Er zijn 3 hoofdrollen in de PolkaWar wereld, waaronder Magicians, Warriors en Archers, en het wapensysteem omvat Sword, Big Knife, Gun, Bow & Arrow, Tessen, Scepter en Magic Vase. Ten slotte beschikt het uitrustingssysteem over Armor, Helmet, Mount en Wing.

Het PolkaWar ecosysteem omvat de PolkaWar Realm, de wereld van de op NFT gebaseerde competitieve vechtgame, en PolkaWar NFT Marketplace, een beurs voor in-game items en uitrusting die wordt vertegenwoordigd door NFT’s. U kunt zelfs items via de marktplaats aan andere gebruikers leasen om passieve inkomsten te genereren.

Moet ik vandaag PWAR munten kopen?

Dit hangt af van wat u zoekt. Als u wilt deelnemen aan de PWAR Realm door het op NFT gebaseerde spel te spelen, of als u wilt handelen op de PolkaWar NFT marktplaats, is het verstandig om wat munten te kopen en ze te gebruiken. Als u bovendien gelooft in de langetermijninvesteringsreferenties van het project, kan het kopen en vasthouden van PWAR om te speculeren op toekomstige prijsstijgingen een goede zet zijn.

Voordat u echter in PolkaWar crypto investeert, moet u ervoor zorgen dat u alle nodige due diligence uitvoert en niets overhaast. Cryptocurrencies zijn erg volatiel en onvoorspelbaar, dus als u risicomijdend bent, kunt u beter op zoek gaan naar een alternatief activum.

Zal PolkaWar me rijk maken?

Dit zal waarschijnlijk niet gebeuren tenzij PolkaWar een van de grootste cryptocurrency projecten ter wereld wordt, hoewel het potentieel van PWAR munten om substantiële opbrengsten voor tokenhouders te genereren niet mag worden onderschat.

PWAR prijsvoorspelling 2021

Onze PolkaWar prijsvoorspelling is als volgt: $ 0,40 dit jaar, $ 0,50 volgend jaar en $ 0,94 in 2026.

Social media aandacht voor $PWAR

Bekijk onze crypto nieuwspagina voor meer informatie over PolkaWar en andere trending crypto’s.

The post PolkaWar munt stijgt in waarde: hier kunt u hem kopen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*