Crypto-Prijzen.nl

PolkaFantasy (XP) registreert een stijging van 43% in 24 uur

PolkaFantasy (XP) registreert een stijging van 43% in 24 uur

Met een exponentiële stijging van NFT’s, een nieuwe inzending, is de PolkaFantasy (XP) van start gegaan met een bullish rally die zijn prijs ruim boven de $ 1 stampte. De kracht van de bullish trend wordt met de dag sterker en de prijs van de munt is de afgelopen 24 uur met 45% gestegen.

Om beleggers te helpen die de munt aan hun cryptoportfolio willen toevoegen, heeft Invezz het volgende korte artikel gemaakt om beleggers te helpen begrijpen wat PolkaFantasy (XP) is en waar ze het het beste kunnen kopen.

Lees verder om meer te weten te komen over deze nieuwe munt.

Beste plaatsen om PolkaFantasy (XP) te kopen

Geïnteresseerd in het kopen van PolkaFantasy (XP) token, maar vraagt u zich af hoe u dit moet aanpakken? Nou, u bent op de juiste plek.

Ons team van professionals heeft grondig onderzoek gedaan en heeft de volgende geïdentificeerd als de beste platforms waar u online XP munten kunt kopen:

eToro

Registreer je onmiddelijk met eToro

LiquidityX

Registreer je onmiddelijk met LiquidityX

Wat is PolkaFantasy (XP)?

PolkaFantasy (XP) is het oorspronkelijke token van de PolkaFantasy NFT marktplaats en multiversumspel.

PolkaFantasy is nieuw in de crypto ruimte en waarschijnlijk heeft u alleen zijn stijgende XP token gezien of gehoord, maar niet gehoord over het platform achter de token. Maar u bent op de juiste plek.

PolkaFantasy is een Japanse NFT cross-chain marktplaats en multiversumspel waar NFT-liefhebbers en -enthousiastelingen digitale NFT-verzamelobjecten kunnen creëren, verhandelen en ermee kunnen communiceren. Het werd geïnspireerd door de Japanse, games (ACG), animatie en stripcultuur.

Het XP token wordt gebruikt voor staking, stemmen en moderatie door de gemeenschap, het upgraden van NFT collecties, toegang tot exclusieve verkopen en beloningen en het verhogen van distributies en royalty’s.

Moet ik vandaag PolkaFantasy (XP) kopen?

PolkaFantasy (XP) werd onthuld voor de handel op 13 september 2021, en volgens de trend die het heeft gezet, zou het een goede investering kunnen zijn die in de toekomst een groot rendement kan opleveren, vooral omdat het allemaal om NFT’s gaat, waarvan de populariteit momenteel is door het dak.

Het is echter belangrijk op te merken dat beleggen in cryptocurrencies extreem riskant is vanwege hun prijsvolatiliteit.

PolkaFantasy (XP) prijsvoorspelling

Hoewel het moeilijk is om een beslissende PolkaFantasy (XP) prijsvoorspelling te geven, aangezien het een nieuwe cryptocurrency op de markt is en het feit dat de cryptomarkt extreem volatiel is, wordt verwacht dat de huidige bullish trend zich zal voortzetten voor het resterende deel van 2021.

Aandacht voor PolkaFantasy (XP) op social media

The post PolkaFantasy (XP) registreert een stijging van 43% in 24 uur appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*