Crypto-Prijzen.nl

Polkadot’s Parallel Finance gewaardeerd op $500 miljoen

Polkadot’s Parallel Finance gewaardeerd op $500 miljoen

Parallel Finance, de go-to leenoplossing voor Polkadot (DOT/USD) en Kusama (KSM/USD) stakers, heeft aangekondigd dat Coinbase, Section 32, en andere strategische fondsen in totaal $ 5 miljoen hebben geïnvesteerd in de leidende gedecentraliseerde lening en staking protocol, leerde Invezz uit een persbericht.

Parallel Finance, dat tot doel heeft gedecentraliseerde financiering (DeFi) naar de mainstream te brengen, wordt als gevolg daarvan nu gewaardeerd op $ 500 miljoen.

Versnellen van strategische doelstellingen

De meest recente financieringsronde zal meerdere strategische doelstellingen versnellen om leden van de Parallel Finance gemeenschap meer macht te geven, waaronder het ontwikkelen van producten buiten het Polkadot ecosysteem en het betreden van DeFi groepen met betrekking tot Ether en NFT’s.

Nu massale acceptatie een realiteit wordt, is het van cruciaal belang voor de DeFi sector om gefocust te blijven op het aanpakken van de groei van de sector.

Yubo Ruan, oprichter van Parallel Finance, merkte op:

Terwijl we doorgaan met het nastreven van onze missie om gebruikers mondiger te maken en DeFi naar de reguliere samenleving te brengen, zijn we onze investeringspartners buitengewoon dankbaar voor hun steun. Het partnerschap van deze impactvolle bedrijven is een bewijs van de waarde die Parallel Finance biedt en we kijken ernaar uit om ons volledige potentieel te bereiken met innovatieve producten en aanbiedingen waarvan onze gebruikers kunnen genieten.

Het team van Section 32 heeft uitgebreide ervaring met het bouwen van iconische bedrijven

Section 32 is een durfkapitaalfonds gericht op technologie en zorginnovatie. Het werd opgericht door Bill Maris, oprichter en voormalig CEO van Google Venture, de VC investeringstak van Google.

Het doel van Section 32 is om de ontdekking, productie en distributie van kritieke technologieën en levensreddende gezondheidsproducten te versnellen. Ze investeren in het geheel van life sciences en technologie.

Andy Harrison, managing partner bij Section 32, zei:

Naarmate DeFi blijft opduiken, zijn technische vooruitgang, verbeterde schaalbaarheid en toegankelijkheid voor de consument absoluut noodzakelijk. Wij zijn van mening dat Parallel Finance het potentieel heeft om de manier waarop consumenten omgaan met DeFi te veranderen en voor een substantiële groei in de sector in Polkadot en daarbuiten te zorgen.

StarkWare heeft $80 miljoen opgehaald bij Sequoia

Afgezien van het ophalen van $ 80 miljoen, behaalde StarkWare een half biljoen aan handelsvolume sinds de lancering minder dan twee jaar geleden. Ze bieden blockchain schaalservices via “STARK” bewijzen, die rollup technologie gebruiken en zijn gebaseerd op Ethereum (ETH/USD).

Deze services omvatten StarkNet, een gedecentraliseerde ZK-Rollup zonder toestemming, en StarkEx, een stand-alone, geautoriseerde Validity Rollup.

Het bericht Polkadot’s Parallel Finance gewaardeerd op $500 miljoen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*