Crypto-Prijzen.nl

Polkadot verwelkomt creatievelingen en programmeurs

Polkadot verwelkomt creatievelingen en programmeurs

Polkadot (DOT/USD) verwelkomt creatievelingen en programmeurs op het gratis jaarlijkse evenement ETHdenver, dat begon op 11 februari en loopt tot 20 februari van dit jaar. Volgens een Medium bericht ontvangt het ecosysteem een Polkadot premie ter waarde van $ 15.000.

Spannende lezingen en workshops

Vandaag, 16 februari, vinden er twee spannende evenementen plaats. De eerste is Parity: Substrate Seminar, beschreven als een open haardchat met Polkadot parachainbouwers en professionele netwerken. Polkadot is gebouwd op Substrate, een modulair raamwerk voor het bouwen van blockchains.

De tweede gebeurtenis is ook gerelateerd aan Parity: Substrate. Dit wordt beschreven als een reeks workshops rond “Blockchain Framework in Rust”.

pEVM en interBTC

Drie evenementen zijn gepland voor morgen, 17 februari. Het zijn Manta Network pEVM: Solidity Programmable Privacy Asset Powered by zkSNARK; Interlay: interBTC — Verzekerde Bitcoin op elke Blockchain; en Origin Trail: Asset Knowledge Graphs, BUIDL dApps die gebruikmaken van geavanceerde query’s en vindbaarheid met OriginTrail Decentralized Knowledge Graph.

Moonbeam

Er zijn twee volle dagen besteed aan het nieuwe slimme contractplatform van Polkadot, dat het bouwen van native interoperabele blockchain applicaties naadloos maakt. Op 18 februari vindt om 12.00 uur een Moonbeam presentatie plaats, gevolgd door een paneldiscussie. Op 19 februari is er om 12.00 uur weer een Moonbeam presentatie.

Polkadot premies

Het netwerk heeft dit jaar twee premies gepland. In de eerste krijgen de deelnemers de taak om de volgende Polkadot parachain te pitchen. De prijs is $ 1.500 per team (x5) en elk team moet een pitchdeck maken met maximaal 15 dia’s. Ze zouden moeten presenteren wat een toekomstige Polkadot parachain zou kunnen doen.

De tweede is een wedstrijd voor het virtuele deel van de ETHdenver hackathon. Deelnemers moeten Substrate gebruiken om een Layer 1 blockchain te bouwen. De eerste prijs is $ 5.000 en de tweede – $ 2.500.

Over Polkadot

Polkadot is een gedecentraliseerd netwerk dat draait op Layer 0 blockchain infrastructuur, dat een aantal autonome, interoperabele blockchains met gedeelde beveiliging ondersteunt. De blockchains op Polkadot, parachains genaamd, kunnen worden geoptimaliseerd voor privacy, slimme contracten, gaming en DeFi.

Mensen kunnen de vooraf gebouwde componenten van Polkadot gebruiken om hun eigen blockchain te maken. Substrate maakt het mogelijk om upgrades uit te voeren zonder forks, waardoor wijzigingen eenvoudig worden. Substrate blockchains kunnen worden aangesloten op Polkadot en Kusama (KSM/USD) of onafhankelijk worden uitgevoerd.

La notizia Polkadot verwelkomt creatievelingen en programmeurs era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*