Crypto-Prijzen.nl

Polkadot (DOT) prijsvoorspelling voor april 2022

Polkadot (DOT) prijsvoorspelling voor april 2022

Polkadot DOT/USD is sinds 24 februari gestegen van $ 14,05 naar $ 23,85 en de huidige prijs staat op $ 23,19.

Polkadot kan zichzelf gemakkelijk upgraden naar wijzigingen

Polkadot is een open-source project dat cross-blockchain overdrachten van elk type gegevens of activa mogelijk maakt, niet alleen tokens. Polkadot wordt vaak een “blockchain van blockchains” genoemd omdat het gebruikers in staat stelt om hun eigen blockchains te lanceren en te gebruiken bovenop de belangrijkste Polkadot blockchain.

Gebruikers kunnen in slechts enkele minuten een aangepaste blockchain maken met behulp van het Substrate framework, en als gevolg daarvan is Polkadot een groeiend ecosysteem geworden dat concurreert met andere slimme contractnetwerken zoals Ethereum en de Binance Smart Chain.

Het ontwerp van Polkadot is uniek en stelt het in staat om een netwerk van blockchains te worden met veilige transacties en verschillende functies, en dat allemaal met gebruikmaking van de bronnen van zijn relaisketen.

Het is ook belangrijk om te zeggen dat Polkadot zichzelf gemakkelijk kan upgraden naar veranderingen zonder hard forks naarmate er betere technologieën beschikbaar komen, en dit gemak van ontwikkeling helpt het netwerk van Polkadot te groeien.

Dr. Gavin Wood, Peter Czaban en Robert Habermeier zijn oprichters van Polkadot, terwijl Web3 Foundation subsidies verstrekt voor de ontwikkeling van het ecosysteem. Polkadot werkt continu aan nieuwe functies en upgrades, terwijl Dr. Gavin Wood eraan toevoegde:

Meer dan enig jaar is 2022 het begin van ons volgende hoofdstuk in het verhaal van Polkadot. We zullen het vooruitzicht van geschaalde hyperconnectiviteit onder één enkele beveiligingsparaplu die Polkadot biedt tot leven zien komen naarmate meer parachain teams veilingen winnen en deelnemen aan het Polkadot feest.

DOT is de native cryptocurrency van het Polkadot netwerk en dit token kan worden gebruikt voor stemmen, staking, bonding en beveiliging van het netwerk.

Houders van Polkadot tokens hebben volledige controle over het protocol en kunnen het bestuur van het project beïnvloeden door over wijzigingen te stemmen.

Houders kunnen hun DOT tokens inzetten om het netwerk te beveiligen, en Polkadot beloont hen met nieuw geslagen tokens op basis van het bedrag dat ze inzetten.

Veel belangrijke projecten zijn al een samenwerking aangegaan met Polkadot, en volgens het laatste nieuws heeft WisdomTree, sponsor van op de beurs verhandelde producten uit New York, aangekondigd dat haar op de beurs verhandelde producten van Polkadot in Frankrijk en Nederland zijn genoteerd.

$25 vertegenwoordigt het eerste weerstandsniveau

De markt voor cryptocurrency is de afgelopen drie weken vooruitgegaan, Bitcoin is gestabiliseerd boven $ 45.000, en deze situatie heeft ook een positieve invloed op de prijs van Polkadot (DOT).

Bron: tradingview.com

Het eerste weerstandsniveau voor Polkadot (DOT) staat op $ 25, en als de prijs boven dit niveau springt, zou het een koopsignaal zijn, en we hebben de open weg naar $ 27 of zelfs $ 30.

Het huidige ondersteuningsniveau staat op $ 20, en als de prijs eronder komt, zou het volgende prijsdoel $ 18 kunnen zijn.

Overzicht

Polkadot (DOT) gaat de laatste weken vooruit en volgens technische analyse beheersen bulls voorlopig de prijsactie. Het eerste weerstandsniveau voor Polkadot (DOT) staat op $ 25, en als de prijs boven dit niveau springt, kan het volgende doel $ 27 zijn.

Het bericht Polkadot (DOT) prijsvoorspelling voor april 2022 verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*