Crypto-Prijzen.nl

Polkadot Decoded voorstellen zijn nu geopend

Polkadot Decoded voorstellen zijn nu geopend

Polkadot (DOT/USD) heeft een oproep tot het indienen van voorstellen geopend voor zijn Decoded evenement. Ontwikkelaars en leden van de gemeenschap wordt gevraagd om ideeën in te dienen voor een workshop of persoonlijke presentatie, waarover de gemeenschap zal stemmen. Polkadot Decoded vindt dit jaar plaats op 29 en 30 juni.

Presentatie formaten

Polkadot Decoded is een inclusief evenement, dus presentaties voor mensen met allerlei achtergronden zijn welkom. Om ervoor te zorgen dat het programma divers en boeiend is, heeft Polkadot bepaalde presentatieformaten opgesteld voor het indienen van voorstellen.

Polkadot visie

Bij dit formaat ligt de focus op waartoe de technologie in staat is. De code staat niet centraal. Deelnemers wordt gevraagd om hun visie op Polkadot te delen en suggesties te doen hoe het een beter web en een mooiere toekomst kan bouwen.

Project presentatie

In de zogenaamde Lightning Pitch presenteren deelnemers hun eigen project aan de gemeenschap en delen ze belangrijke informatie en inzichten in de problemen die door hun project zijn opgelost. Ze informeren de gemeenschap waarom ze hebben besloten om op Polkadot voort te bouwen en hoe de technologie helpt om de projectdoelen te bereiken.

Gebruiksgevallen

Deelnemers zijn welkom om specifieke use-cases voor Polkadot te delen en te demonstreren hoe de technologie helpt bij het oplossen van uitdagingen. Use cases kunnen identiteit, governance, asset-tracking of gaming omvatten.

Tech talk

De tech talk is een deskundige kijk op de technologie en use cases van Polkadot. Het kan een diepe duik in de technologie van Polkadot zijn of een projectdemo om je werk op technisch niveau te presenteren. Projectdemo-voorstellen moeten een link bevatten naar de Github repo van het project.

Workshop

In dit format duiken deelnemers in de technologie achter Polkadot en delen ze hun kennis. Voorstellen moeten een samenvatting van hun educatieve doelen bevatten. Dit is wat ze willen dat het publiek bereikt na het bijwonen van hun workshop.

Deadline

Om stemmen in de gemeenschap gemakkelijker te maken, moeten alle voorstellen in het Engels worden ingediend. De deadline voor indiening is 21 maart 2022, 22:00 uur CET.

Alle inzendingen moeten gekoppeld zijn aan Polkadot. Voorstellen die aan de vereisten voldoen, worden eind maart bekendgemaakt en door de gemeenschap gestemd.

Op het moment van publicatie handelde Polkadot voor iets minder dan $ 18 en had de afgelopen 24 uur 6% gewonnen.

Het bericht Polkadot Decoded voorstellen zijn nu geopend verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*