Crypto-Prijzen.nl

Polkadex Crowdloan is terug op Polkadot parachain veilingen

Polkadex Crowdloan is terug op Polkadot parachain veilingen

Na de aankondiging van de Thea interoperabiliteitslaag, heeft Polkadex een nieuwe ronde van Polkadex Crowdloan onthuld met verhoogde PDEX beloningen.

Polkadex supporters kunnen hun DOT tokens opnieuw lenen om Polkadex te helpen een felbegeerde parachain slot op Polkadot te verdienen.

Polkadex slaagde er niet in een slot te krijgen in batch twee van Polkadot veilingen; iets dat Polkadex heeft gedwongen de veilinglimiet te verlagen tot 1 miljoen DOT munten met behoud van de 2 miljoen PDEX munten, wat 10% is van de totale PDEX muntvoorraad.

Vrijgave van de PDEX beloningen

Met de huidige ratio worden Polkadex Crowdloan bijdragers beloond met 2 PDEX voor elke DOT munt die ze bijdragen.

Deze keer is het minimale beloningsrantsoen 10 keer hoger dan wat in de vorige batch werd aangeboden. Bovendien zullen de top 1000 bijdragers een exclusieve op nutsvoorzieningen gebaseerde NFT ontvangen die hen toegang geeft tot kortingen op handelsvergoedingen op Polkadex.

25% van de PDEX beloningen wordt in bulk verdeeld, zodra de parachain wordt gelanceerd. Dan wordt de resterende 75% per blok vrijgegeven gedurende de 96 weken van de parachain leaseperiode.

Wat is PDEX?

PDEX is het native utility token van Polkadex en stelt gebruikers in staat kortingen te ontvangen op handels- en transactiekosten, deel te nemen aan on-chain governance stemmingen en deel te nemen aan PolkaDAO investeringsrondes.

PDEX houders kunnen ook validators worden om het Polkadot netwerk te beveiligen en tegelijkertijd stakingsbeloningen te verdienen voor het inzetten van de PDEX.

Bovendien kunnen PDEX houders andere validators nomineren voor een deel van hun beloningen en deelnemen aan het Thea protocol door PDEX uit te zetten om meer beloningen te verdienen terwijl stortingen en opnames mogelijk zijn.

Bijdragen aan de Polkadex Crowdloan

Bijdragers kunnen ervoor kiezen om bij te dragen door DOT direct on-chain uit te lenen met behulp van de Polkadot apps interface, via KuCoin, AscendEX, MXC en Gate.io, of via portefeuilles zoals Talisman, Nova, Fearless en Subwallet.

Bijdragers kunnen er ook voor kiezen om Polkadex lanceringspartners te gebruiken, waaronder Parallel Finance, Bifrost en Equilibrium.

De minimale bijdrage voor degenen die direct willen bijdragen is 5 DOT, terwijl de minimale bijdrage voor het gebruik van Polkadex partners kan variëren.

Het bericht Polkadex Crowdloan is terug op Polkadot parachain veilingen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*