Crypto-Prijzen.nl

PODCAST: Een metaverse wereld bouwen | Chris Jang, CEO van ZTX

PODCAST: Een metaverse wereld bouwen | Chris Jang, CEO van ZTX

De metaverse is zo’n allesomvattende term.

Ik vind het soms moeilijk om precies te benoemen wat het nou is. Ergens waar je kunt rondhangen, socializen, dingen kunt kopen en verkopen, en tal van andere activiteiten – het is een behoorlijk breed aanbod.

Deze week praat ik op de Invezz-podcast metaverse met Chris Jang, de co-CEO van ZTX. Hij zegt dat ZTX ernaar streeft een allesomvattende metaverse te bouwen, met massale adoptie in gedachten.

De doelen van ZTX vallen om een aantal redenen op te midden van de zee van metaverse projecten. De grootste is misschien wel het feit dat ze zijn uitgebroed vanuit ZEPETO, het grootste metaverse platform van Azië. Dit betekent dat ze al een technische infrastructuur hebben, waardoor ze vanaf nul een voorsprong hebben op de concurrentie.

Met 330 miljoen geregistreerde gebruikers, om nog maar te zwijgen van meer dan 3 miljoen dagelijkse transacties, is ZAPETO een avatar-centrisch platform dat een aanzienlijke rol speelt in het gebied. Chris en ik praten over de impact van deze achtergrond op ZTX en het platform dat ze aan het bouwen zijn.

Chris belt in vanuit Lissabon, waar de Solana Breakpoint-conferentie aan de gang is, en vertelt ook waarom Solana werd gekozen als de thuisbasis voor hun metaverse wereld. We praten over de snelheid en lage kosten die het biedt, maar we bespreken ook de afwegingen en hoe het het afgelopen jaar met betrouwbaarheidsproblemen heeft geworsteld.

Chris vertelt een aantal interessante anekdotes, en niet meer dan wanneer de demografische doelgroep voor ZTX wordt genoemd. Hoewel crypto-inboorlingen duidelijk voorop staan, zijn er ook mensen van buiten de ruimte die volgens Chris aangetrokken kunnen worden. Hij vertelt hoe zijn nichtje aarzelde om bij Starbucks te bestellen, omdat ze zo gewend was om het aan de telefoon te doen.

Dit zette me aan het denken – wat zou Gen Z hierin zien? Ik ben in het verleden duidelijk geweest over hoe moeilijk de wallet-ervaring kan zijn, en het instappen in crypto kan intimiderend zijn voor degenen die er niet aan gewend zijn. Maar ZTX lijkt ernaar te streven dit proces zo gemakkelijk mogelijk te maken. De mensen van Gen Z, als ze worden beïnvloed door deze virtuele wereld, zullen zeker hopen dat het initiatieproces zo eenvoudig mogelijk is.

Er is ook een geweldige anekdote over een maker die haar dromen over modeontwerp uitvoert, nu creërend in de metaverse. Ik had wat vragen over haar, omdat ik vooral geïnteresseerd was in het intrigerende verhaal.

We praten ook over de berenmarkt, die tegenwoordig moeilijk te vermijden is. Chris maakt het sterke punt dat het niet alleen crypto is die momenteel door een marktstilte gaat, aangezien de bredere economie zich terugtrekt – iets dat altijd moet worden onthouden bij het analyseren van de sector.

Maar zoals ontwikkelaars vaak zeggen, houdt Chris vol dat het “tijd is om te bouwen”. En bouwen doet ZTX zeker. Een roadmap vol met grote doelen voor Q1 en Q2 van 2023, het zal interessant zijn om in de toekomst te volgen.

Zoals altijd voel je vrij om contact op te nemen met opmerkingen!

Zet het gesprek op Twitter voort met @InvezzPortal , @DanniiAshmore en @ZTX_official. Of bezoek https://www.zepetox.io/ voor meer informatie.

Bedankt voor het luisteren, volg ons en abonneer je hier:

Het bericht PODCAST: Een metaverse wereld bouwen | Chris Jang, CEO van ZTX verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*