Crypto-Prijzen.nl

Pocket Network verwerkt dagelijks 1 miljard relays

Pocket Network verwerkt dagelijks 1 miljard relays

Middleware protocol voor Web 3.0 relay-infrastructuur Pocket Network heeft aangekondigd dat het protocol een recordaantal relays heeft verwerkt, bijna de benchmark van een miljard per dag, zo vernam Invezz uit een persbericht. Pocket biedt een overvloedige blockchain bandbreedte van een wereldwijd gedistribueerd netwerk van meer dan 40.000 volledige knooppunten tot applicaties in Web3 over 37 blockchains.

Relays zijn vertienvoudigd in 6 maanden

Het aantal relays is week-op-week verdubbeld en Pocket nadert een miljard dagelijkse relays, tien keer de 100 miljoen gemiddelde dagelijkse relays die het in november gemiddeld had. In de afgelopen week heeft Pocket meer relays gehad dan in de hele maand december, kondigde het platform aan.

Michael O’Rourke, CEO en oprichter van Pocket Network merkte op:

Robuuste blockchains vereisen een robuuste gedecentraliseerde infrastructuur en we zijn blij dat we hebben kunnen voldoen aan de eisen van groeiende blockchain-ecosystemen. Relays stimuleren de groei van onze volledige node-infrastructuur, wat op zijn beurt een veerkrachtiger en veiliger netwerk creëert.

Aanhoudende groei

De gedecentraliseerde infrastructuur van Pocket host voortdurend nieuwe blockchains en app-integraties. Harmony (ONE/USD) en Polygon (MATIC/USD) alleen al sturen honderden miljoenen relays door Pocket.

Pocket voldoet aan de vraag naar gedecentraliseerde Web3 infrastructuur met zijn aanhoudende groei. Marktomstandigheden zijn niet de enige factor achter deze vraag. De vraag zal blijven, of het nu een bear- of bullmarkt is.

Toenemende gebruiksscenario’s voor protocol

Bovendien zullen liquiditeitskanalen opengaan naarmate het aantal use-cases voor het Pocket protocol groeit. In de industrie worden tussenpersonen vervangen door middleware. Pocket vermindert de inherente inefficiënties in de manier waarop hosting- en cloudcomputing providers momenteel de crypto industrie bedienen. De dominantie en schaal van Pocket zijn altijd gebaseerd geweest op kostenefficiëntie, snelheid en hoge kwaliteit.

Het bericht Pocket Network verwerkt dagelijks 1 miljard relays verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*