Crypto-Prijzen.nl

Perpetual Protocol (PERP) is de afgelopen week 75% gestegen

Perpetual Protocol (PERP) is de afgelopen week 75% gestegen

Na een stijging van 75%, heeft Perpetual Protocol (PERP) een bullish trend behouden die medio juli begon en investeerders raken geïnteresseerd in de digitale munt. Om beleggers te helpen die zich afvragen wat Perpetual Protocol (PERP) is en hoe en waar ze het kunnen kopen, heeft Invezz een eenvoudig artikel gemaakt dat dat allemaal uitlegt.

Scroll voor meer informatie naar beneden, beginnend bij het hoe en hoe u de eeuwigdurende protocolmunt online kunt kopen.

Hoe en waar koopt u Perpetual Protocol online

Om de Perpetual Protocol munt online te kopen, moet u een broker/beurs vinden die de crypto aanbiedt en u aanmelden voor een account bij hen. Zodra u dat heeft gedaan, kunt u doorgaan met het kopen van een willekeurig aantal PERP munten die u wilt met behulp van de betalingsmethoden die zijn gespecificeerd door de beurs of broker.

Hier zijn enkele van de beste crypto beurzen waar u de Perpetual Protocol munt kunt kopen:

eToro

Paybis ondersteunt de cryptohandel vanuit meer dan 180 landen wereldwijd en alsmede in maar liefst 48 Amerikaanse staten. Het platform biedt enkele van de laagste wisselkoersen en tarieven in de branche.

Registreer je onmiddelijk met eToro

OBRinvest

OBRinvest biedt meer dan 270 populaire financiële activa om uit te kiezen, variërend van cryptovaluta’s, Forex tot aandelen. Bij OBRinvest kun je een duik in de mondiale markten nemen en in crypto CFD’s, zoals BTC, DOGE en LTC, handelen en nog veel meer. OBRinvest wordt door de CySEC onder licentienummer CIF 217/13 geautoriseerd en gereguleerd

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

Wat is Perpetual Protocol (PERP)?

Perpetual Protocol (PERP) is de native cryptocurrency voor de Perpetual Protocol Decentralized Exchange (DEX). Als het de eerste keer is dat u over de Perpetual Protocol Decentralized Exchange (DEX) hoort, is dit een on-chain DEX platform dat is ontworpen om cryptohandelaren in staat te stellen eeuwigdurende swapcontracten te verhandelen.

De DEX biedt makers en afnemers 10x hefboomwerking en gebruik en als DEX vereist Perpetual Protocol gebruikers niet om accounts aan te maken.

Naast het toestaan van gebruikers om eeuwigdurende swapcontracten te verhandelen, kunnen gebruikers ook wat vergoedingen verdienen door liquiditeit te verstrekken aan liquiditeitspools en de PERP tokens te staken.

Moet ik vandaag een Perpetual Protocol munt kopen?

De Perpetual Protocol munt heeft een ROI van 764,21% volgens Coinmarketcap.com. Dit te combineren met de winst die de munt de afgelopen week heeft gemaakt en sommigen kunnen concluderen dat het kopen van Perpetual Protocol vandaag een verstandige investeringsstap is.

Beleggen in crypto’s is echter over het algemeen riskant vanwege de volatiele marktprijzen en vereist daarom veel voorzichtigheid. Als zodanig moeten beleggers altijd geld investeren dat ze zich kunnen veroorloven te verliezen, vooral in snel bewegende altcoins zoals Perpetual Protocol.

Perpetual Protocol muntprijsvoorspelling

Hoewel de Perpetual Protocol munt in juni een kleine retracement had na een aanhoudende bullish trend die begon in januari 2021, is de crypto opnieuw in een bullish trend, en als we uitgaan van de recente winsten van de afgelopen week, kan de munt zelfs nog hoger gaan de komende dagen. Het is echter altijd belangrijk om uw ogen en oren open te houden omdat de cryptomarkt erg volatiel is.

Social media aandacht voor Perpetual Protocol

The post Perpetual Protocol (PERP) is de afgelopen week 75% gestegen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*