Crypto-Prijzen.nl

Perianne Boring zegt dat de fundamenten van Bitcoin nog steeds sterk zijn

Perianne Boring zegt dat de fundamenten van Bitcoin nog steeds sterk zijn

Oprichter en voorzitter van de Chamber of Digital Commerce Perianne Boring is van mening dat de fundamenten van Bitcoin (BTC/USD) nog steeds sterk zijn, ondanks de crash van vorige week. Ze gaf haar mening tijdens een interview op 24 januari en zei dat volatiliteit niet noodzakelijk een slechte zaak is voor crypto en dat het normaal is om prijsschommelingen van 30-50% te zien.

Volgens Boring gedraagt de BTC markt zich zoals verwacht, en hoewel de prijs een klap heeft gekregen, zijn de essentie van het netwerk sterk als altijd. Ze voegde eraan toe dat het BTC netwerk exponentieel groeit. Volgens Boring is deze groei sneller dan het internet in de jaren negentig en het begin van de jaren 2000.

Om deze beweringen te staven, wees Boring erop dat de hashrate van BTC op een historisch hoogtepunt staat, aangezien miners elke dag $ 32 miljoen aan BTC genereren. Bovendien gelooft ze dat de hashrate zal blijven stijgen omdat BTC aantrekkelijke economische prikkels biedt voor meer knooppunten om zich bij zijn netwerk aan te sluiten.

Onzekerheid over regelgeving blijft een grote uitdaging voor crypto

In het interview merkte Boring op dat onzekerheid over de regelgeving een van de grootste uitdagingen is die de wijdverbreide acceptatie van cryptotechnologie in de weg staan. Toch vindt ze dat de sector het goed doet ondanks het ontbreken van duidelijke regelgeving.

Onder verwijzing naar een onderzoek van Fidelity Digital Assets, zei Boring dat zeven van de tien institutionele beleggers over de hele wereld van plan zijn om binnen de komende vijf jaar digitale activa te kopen of erin te investeren. Volgens haar is een dergelijke reikwijdte van adoptie volledig onvermijdelijk, aangezien de weg naar het bereiken van zo’n mijlpaal hobbelig zal zijn.

Boring voegde eraan toe dat het lot van digitale valuta’s al is beslist en beweert dat ze hier blijven. Hiertoe hoeft alleen nog te worden onderhandeld over de regelgevende vangrails die waakhonden zullen helpen toezicht te houden op de ontluikende activaklasse. Ze erkende dat regelgevers terechte zorgen hebben omdat sommige dingen structuur nodig hebben.

Ze is echter van mening dat regelgevers dergelijke problemen aanpakken en uitleggen waarom de cryptomarkt deplorabel presteert. Toch beweert Boring dat regeringen op de lange termijn niet veel macht zullen hebben om het feit te veranderen dat BTC en altcoins een cruciale rol gaan spelen in het wereldwijde financiële systeem.

Crypto adopteerders moeten zich concentreren op de basis

Sprekend over de recente uitverkoop waarbij veel mensen beweren dat BTC gemakkelijk terug kan zakken naar $ 8.000, zei Boring dat beleggers moeten stoppen met kortzichtig gefocust te zijn op de prijs terwijl ze de waarde negeren. Ze adviseerde dergelijke beleggers om te leren hoe ze een actief kunnen waarderen terwijl ze een investeringsbeslissing nemen.

Boring voegde eraan toe dat professionele crypto investeerders verschillende tools gebruiken die de BTC waarde laten zien, en deze algoritmen plaatsen de prijs van BTC momenteel tussen $ 50.000 en $ 100.000. Volgens haar betekent dit dat BTC momenteel ondergewaardeerd is.

La notizia Perianne Boring zegt dat de fundamenten van Bitcoin nog steeds sterk zijn era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*