Crypto-Prijzen.nl

PayPal verhoogt de wekelijkse crypto aankooplimiet tot $100K

PayPal verhoogt de wekelijkse crypto aankooplimiet tot $100K

Financiële dienstverlener PayPal heeft de limiet uitgebreid tot de hoeveelheid crypto die gebruikers in een week kunnen kopen. De vice-president en algemeen directeur van Blockchain, Crypto en Digital Assets van het bedrijf, Jose Fernandez da Ponte, deelde dit nieuws via een persbericht op 15 juli. Naar verluidt heeft PayPal de wekelijkse crypto aankooplimiet vervijfvoudigd tot $ 100.000,00 (£ 72.420,00). Bovendien hief de financiële dienstverlener het jaarlimiet op.

Volgens het persbericht zijn deze wijzigingen alleen van toepassing op in aanmerking komende rekeninghouders in de VS. PayPal verklaart de motivatie achter het verhogen van de crypto-aankooplimieten en zegt dat het gesprekken heeft gevoerd met zijn klanten om hun behoeften beter te begrijpen. Als zodanig beperkt het verhogen van de aankoop zijn deel van zijn bredere doel om een efficiënt, vertrouwd en veilig platform te bieden dat naadloos kopen, vasthouden, verkopen en uitchecken met crypto mogelijk maakt.

PayPal heeft verder bekendgemaakt dat het zijn in-app handleidingen en educatief materiaal regelmatig bijwerkt om zijn gebruikers te helpen meer te weten te komen over crypto. Door crypto inzichten aan te bieden, probeert het bedrijf licht te werpen op de misvattingen die klanten kunnen hebben over de snelgroeiende activaklasse.

Toenemende inspanningen om crypto functies te verbeteren

Dit nieuws komt nadat PayPal vorig jaar oktober zijn tenen in crypto dompelde door geselecteerde in aanmerking komende Amerikaanse klanten toe te staan cryptocurrencies te gebruiken voor handel en betaling. Terwijl de eerste verklaring van het bedrijf vermeldde dat het een wekelijkse crypto aankoop van $ 10.000,00 (£ 7.242,00) zou instellen, ging de crypto functie live met het dubbele van het aangegeven bedrag.

Sindsdien heeft PayPal gewerkt aan het uitbreiden van zijn crypto functies, inspanningen waardoor het bedrijf alle in aanmerking komende gebruikers in de VS toegang tot het platform heeft gegeven. In april sloeg het bedrijf de handen ineen met de toonaangevende cryptobeurs Coinbase om de aankopen van digitale activa te stroomlijnen.

Afgezien hiervan heeft Venmo, eigendom van PayPal, crypto-services uitgerold, waardoor het gebruikersbestand van meer dan 70 miljoen direct crypto kan kopen, vasthouden en verkopen. Bij de lancering bood het platform handel aan voor Bitcoin (BTC/USD), Litecoin (LTC/USD), Ethereum (ETH/USD) en Bitcoin Cash (BCH/USD).

Bankierend op het toenemende gebruik van crypto en de overtuiging dat digitale activa de valuta van de toekomst zijn, zei de CEO van PayPal, Dan Schulman, dat hij gelooft dat PayPal binnen een paar maanden een transactievolume van $ 200 miljoen (£ 144,83 miljoen) zal bereiken. Uitleggend waarom hij denkt dat de crypto-activiteiten van PayPal een paar maanden na de lancering zo’n enorme mijlpaal zullen bereiken, wees Schulman erop dat het bedrijf meer dan 375 miljoen gebruikers en 30 miljoen handelaren over de hele wereld heeft.

The post PayPal verhoogt de wekelijkse crypto aankooplimiet tot $100K appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*