Crypto-Prijzen.nl

Paydek breidt uit naar Latijns-Amerika en Afrika met Ripple

Paydek breidt uit naar Latijns-Amerika en Afrika met Ripple

Terwijl Ripple zijn juridische strijd met de SEC in de Verenigde Staten voortzet, werkt de Europese tak van het bedrijf aan het voortzetten van zijn erfenis. Volgens een recente aankondiging door Sendi Young – Ripple’s hoofd van de Europese ontwikkeling van RippleNet – heeft het bedrijf een deal gesloten om een in het VK gevestigd bedrijf te helpen zijn realtime betalingen uit te breiden.

Young, die ook een voormalig Mastercard topman is, verklaarde dat Ripple samenwerkt met het Britse Paydek, dat zijn realtime betalingen naar Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse landen wil brengen. Volgens Young zal dit freelancers en oproepkrachten in deze landen aanzienlijk helpen om hun betalingen snel en naadloos te krijgen.

De combinatie van Ripple’s RippleNet en Paydek’s betalingsdiensten heeft de voorwaarden voor de gebruikers in het VK al verbeterd, omdat het het beheer en de verbetering van betalingen voor individuele en zakelijke klanten mogelijk maakt. De zakelijke en zelfstandige freelance klanten van het land in de on-demand markten hadden vroeger te maken met een aantal problemen die de combinatie van de technologieën van de twee bedrijven wist op te lossen.

Als gevolg hiervan zwelt de on-demand markt aan en zal naar verwachting de komende twee jaar $ 455 miljard bereiken.

Hoe zullen de bedrijven profiteren van deze stap?

Zoals sommigen misschien weten, werkten Ripple en Paydek al eerder samen in Afrika. Door de samenwerking met Localpayment kunnen ze nu echter ook Latijns-Amerika bereiken, waar RippleNet al een zekere aanwezigheid heeft.

Met andere woorden, Ripple heeft een grote deur naar Paydek geopend en kan het betalingsbedrijf tal van kansen bieden, zoals het creëren van extra betalingsrails in de nieuwe regio’s. Meer dan dat, Paydek kan een nieuwe infrastructuur creëren die goedkope, snelle en veilige betalingen mogelijk maakt.

Wat Ripple betreft, zei Young dat het bedrijf het in staat zal stellen zijn aanwezigheid in Latijns-Amerika en Afrika verder uit te breiden en innovatieve oplossingen te implementeren, terwijl het bedrijf de markt voor digitale overmakingen blijft nastreven.

The post Paydek breidt uit naar Latijns-Amerika en Afrika met Ripple appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*