Crypto-Prijzen.nl

Paxos en Interactive Brokers maken cryptohandel voor instellingen mogelijk

Paxos en Interactive Brokers maken cryptohandel voor instellingen mogelijk

Volgens een recent persbericht heeft Interactive Brokers zojuist samengewerkt met Paxos om cryptohandel en bewaardiensten voor institutionele beleggers aan te bieden. De aankondiging zegt dat de bedrijven in eerste instantie vier van de grootste crypto’s zullen ondersteunen. Dat omvat onder meer Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash.

Klanten van Interactive Brokers krijgen eindelijk toegang tot cryptohandel

Om haar klanten nieuwe diensten aan te bieden, heeft de wereldwijde brokerage organisatie Interactive Brokers samengewerkt met Paxos Trust Company, dat fungeert als een blockchain infrastructuurplatform. De twee kwamen met een nieuw product dat het verhandelen van de vier van de grootste eerder genoemde cryptocurrencies omvat.

De handelscommissies zullen variëren tussen 0,12% en 0,18%, afhankelijk van het maandelijkse volume. De klanten kunnen nu ook gebruik maken van het nieuwe aanbod, met een minimum per bestelling van slechts $ 1,75.

CEO van de beursvennootschap; Milan Galik, verklaarde dat de belangrijkste reden achter de lancering van de dienst voor het ondersteunen van digitale activa de groeiende belangstelling van institutionele klanten is. De vraag naar vergelijkbare diensten is in de hele handelssector toegenomen, aangezien instellingen over de hele wereld blootstelling aan crypto zoeken. Wat betreft de CEO van Paxos, Charles Cascarilla, prees hij het nieuwe partnerschap en verklaarde dat de nieuwe crypto mogelijkheid zeer gunstig zou kunnen zijn voor de klanten van beide bedrijven.

Paxos biedt immers gereguleerde blockchain infrastructuur om ervoor te zorgen dat ondernemingen veiligheid en minder risico kunnen bieden.

Interactive Brokers is sinds begin juni van dit jaar van plan om een crypto gerelateerde dienst te lanceren toen het beloofde dat er iets van dit type zou komen. De voorzitter van het bedrijf, Thomas Peterffy, merkte zelfs op dat cryptohandel tegen het einde van de zomer mogelijk zou moeten zijn, wat destijds een zeer nauwkeurige beoordeling bleek te zijn.

Hij bevestigde ook dat klanten voortdurend om cryptohandel vragen en is ongetwijfeld blij dat het bedrijf nu aan die vraag kan voldoen.

The post Paxos en Interactive Brokers maken cryptohandel voor instellingen mogelijk appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*