Crypto-Prijzen.nl

Paris Hilton onthult aangepaste avatar voor Decentraland Metaverse Festival

Paris Hilton onthult aangepaste avatar voor Decentraland Metaverse Festival

Paris Hilton onthulde Genies, haar aangepaste avatar voor Decentraland’s (MANA/USD) Metaverse Festival, een vierdaags feest van muziek, cultuur en creativiteit. Genies van Dapper Labs zullen vanaf deze donderdag tot en met zondag debuteren op Decentraland, meldt CoinFi.

Genies beweegt en spreekt met de stem van Paris, en lijkt ook op haar. Ze zal op het festival draaien terwijl ze pronkt met haar trendy jurken en accessoires, die beschikbaar zullen zijn als NFT communityleden kunnen kopen en verkopen.

Paris Hilton heeft beloofd dat ze een speciale gast meeneemt:

Ik wou dat ik je kon vertellen over mijn speciale gast en welke verrassingen we voor je in petto hebben, maar ik kan je beloven dat het geweldig zal zijn.

Vermoedelijk wordt het Ashton Kutcher, die sinds 2017 handelt in Ethereum (ETH/USD). Het festival vindt plaats op vier podia, verbonden door een lang wandelpad. Er zijn ook veel verdiepingen. Er is een andere kijk op de uitvoeringen van elk. Er is ook een kermis en een heleboel andere dingen om ervoor te zorgen dat niemand zich verveelt.

Sam Hamilton, hoofd gemeenschap en evenementen voor de Decentraland Foundation, zei:

We zijn verheugd om te zien wat het getalenteerde Genies team naar Decentraland en het Metaverse Festival brengt. De betrokkenheid van Paris Hilton is een echte primeur en een fantastische aanvulling op een toch al ongelooflijke line-up van muzikale artiesten. En dit is nog maar het begin van een reeks nieuwe ontwikkelingen en consumentenactiveringen van het Genies team, dus de gemeenschap staat voor een aantal grote traktaties.

Technische parameters geoptimaliseerd voor 10.000 kijkers

Alle optredens zijn live en exclusief voor het ecosysteem. Omdat Decentraland decentraal is, levert een GPU de beste kwaliteit. De organisatoren kunnen meer knooppunten voor het evenement toevoegen om de gebruikersinterface te verbeteren. Het evenement is ingericht voor 10.000 bezoekers.

Fans van de Metaverse hoeven nog maar twee dagen te wachten tot het begint. Na twee zware jaren (2018 en 2019) begint het Decentraland team de verwachtingen te overtreffen met dit fascinerende blockchain evenement, dat fans van over de hele wereld aantrekt.

The post Paris Hilton onthult aangepaste avatar voor Decentraland Metaverse Festival appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*