Crypto-Prijzen.nl

Paris Hilton: Metaverse is de “toekomst van sociaal zijn”

Paris Hilton: Metaverse is de “toekomst van sociaal zijn”

Ur-influencer Paris Hilton, die een pionier was in de realityshow-trend, zit in de staart van de heetste nieuwe industrie. Ze vervolgt haar kruistocht naar de metaverse en noemt het de ’toekomst van feesten, uitgaan, omgaan met mensen en sociaal zijn’.

Erfgename dropt Forever Fairytale, haar eerste NFT collectie

Hilton sprak met Jimmy Fallon van de Tonight Show over haar ervaringen in de nonfungible token (NFT) gemeenschap. Ze zal in de nabije toekomst haar eerste NFT collectie met Superplastic, een bedrijf voor vinylspeelgoed en digitale verzamelobjecten, op het Origin Protocol droppen, schreef CoinTelegraph.

De collectie heet “Forever Fairytale” en is een collage van herinneringen met haar nieuwe echtgenoot Carter Reum. Ze schonk de eerste NFT in de collectie aan Fallon en anderen aan leden van het publiek. Fallon wees erop dat dit de eerste NFT weggeefactie in de geschiedenis van tv was.

Superplastic heeft een week geleden zijn “Headtripz” NFT collectie uitgebracht. Het kenmerkte een samenwerkingsstuk met Hilton.

Hilton verkocht haar eerste NFT voor $1,1 miljoen

Dit is misschien de eerste NFT collectie van Hilton, maar ze heeft eerdere ervaring in de NFT ruimte. Ze verkocht haar “Iconic Crypto Queen” NFT in april vorig jaar voor $ 1,1 miljoen.

Hilton vertelde The Guardian in een interview dat ze in 2016 was begonnen met investeren in crypto. Haar huidige NFT collectie bestaat uit 141 items, waaronder werken van Steve Aoki, Grimes en een “Bored Ape”.

Hoge verwachtingen voor Paris World

Paris Hilton is een ietwat onverwachte en zeer goed geïnformeerde pleitbezorger voor de metaverse. Haar metaverse eiland “Paris World”, met een nachtclub, herenhuis, pretpark en kinderboerderij, debuteerde op het Roblox gameplatform op oudejaarsavond. Hilton draaide bij die gelegenheid een DJ set voor een virtueel publiek.

Volgens Roblox statistieken hebben tot nu toe minder dan 64.000 mensen Paris World bezocht. ALDC Studio World, geïnspireerd door Dance Moms, heeft meer dan 30,5 miljoen bezoekers gehad. Hilton is echter niet van plan het eiland op te geven. Ze zei:

Ik zie Paris World evolueren naar een bestemming voor verschillende evenementen gedurende het hele jaar: Valentijnsdag, Super Bowl, New York Fashion Week.

La notizia Paris Hilton: Metaverse is de “toekomst van sociaal zijn” era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*