Crypto-Prijzen.nl

Parallel Finance heeft zes DeFi producten gelanceerd op Heiko

Parallel Finance heeft zes DeFi producten gelanceerd op Heiko

Parallel Finance, een kredietprotocol van institutionele kwaliteit en de DeFi parachainhub van de grote platforms Polkadot en Kusama, heeft een suite van zes nieuwe DeFi producten gelanceerd.

De producten zijn vandaag allemaal onthuld, met de lancering op verschillende DeFi primitieven, aldus het platform in een persbericht.

Volgens de aankondiging zijn de zes producten een Automated Market Maker (AMM), liquid staking, Farming, v2 Crowdloan Platform, Cross-Chain Bridge en Wallet.

Een geïntegreerde DeFi parachain realiseren

Met de lancering hebben Parallel gebruikers nu toegang tot leveraged services, waaronder leveraged staking, trading en crowdleningen.

Deze zullen in eerste instantie toegankelijk zijn via Parallel’s Kusama implementatie Heiko voordat ze live gaan op de Parallel keten op Polkadot, het platform dat in de aankondiging is toegevoegd.

Yubo Ruan, de oprichter van Parallel Finance, had opgemerkt:

De gecombineerde productlancering markeert de officiële realisatie van Heiko’s visie als een geïntegreerde DeFi parachain, waarbij alle producten van nature interoperabel en efficiënt zijn, dankzij native functies van de onderliggende Substrate keten.”

De missie is, volgens het protocol, om DeFi naar de mainstream te brengen.

Wat biedt Heiko’s productsuite?

De belangrijkste functionaliteiten van de producten zijn onder meer de beschikbaarheid van swap activa via de Automated Market Maker, terwijl de Farming functie zorgt voor een vereenvoudigde opbrengstgeneratie. Wat het Crowdloans V2 product betreft, hebben gebruikers toegang tot gedecentraliseerde liquide crowdleningen, compleet met een activabeheertool voor de activa van bijdragers.

Liquid staking maakt het voor investeerders mogelijk om hun ingezette Kusama (KSM) tokens te beheren. de module stelt houders van liquide derivaten KSM dus in staat om de DeFi ruimte te verkennen voor meer investeringsmogelijkheden.

Ondertussen stelt de portemonnee iemand in staat om hun activa te bekijken en deze over te dragen naar andere Parallelle adressen. De Cross-Chain Bridge is ontworpen om naadloze overdracht van DOT en KSM mogelijk te maken.

Parallel Finance werd gelanceerd in april 2021 en is snel uitgegroeid tot een van de belangrijkste liquiditeitsverschaffers voor stakers op de platforms Polkadot (DOT) en Kusama (KSM). Op het gebied van crowdleningen zijn enkele van de grootste projecten om Parallel te gebruiken Efinity, Composable en Centrifuge.

Het bericht Parallel Finance heeft zes DeFi producten gelanceerd op Heiko verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*