Crypto-Prijzen.nl

Panther haalt $32 miljoen op, toont interesse van meer dan $500 miljoen

Panther haalt $32 miljoen op, toont interesse van meer dan $500 miljoen

Panther Protocol, een end-to-end privacy oplossing die privacy creëert voor DeFi en Web3 gebruikers via openbare blockchains, heeft meer dan $ 22 miljoen opgehaald als onderdeel van hun openbare verkoop, waardoor het totale ingezamelde bedrag op $ 32 miljoen komt, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Panther Protocol CEO en medeoprichter Oliver Gale zei:

Deze verhoging als onderdeel van onze openbare verkoop toont een enorme vraag naar een interoperabel, compliance compatibel privacyprotocol. We zijn dankbaar voor deze overweldigende interesse in ons project en zijn ervan overtuigd dat dit het belang aangeeft van Panthers missie – het verbeteren van vrijheid en privacy voor DeFi en Web3.

Kans voor bredere betrokkenheid

De openbare verkoop stelt het bedrijf in staat een bredere betrokkenheid en deelname van Web3 en DeFi gebruikers te bieden via een end-to-end privacyprotocol. Panther Protocol weerspiegelt de ongekende groei van DeFi met meer dan $ 500 miljoen aan rente. Elke DeFi gebruiker die wil profiteren van vertrouwelijke cryptocurrency transacties en bescherming van persoonlijke financiële gegevens, zal het protocol zeer nuttig vinden.

Voortbouwen op ETH, MATIC, Flare en meer

Panther bouwt momenteel voort op Ethereum (ETH/USD), Polygon (MATIC/USD), Flare, Songbird, NEAR Protocol (NEAR/USD) en Elrond (EGLD/USD). Hiermee kunnen bouwers privacyfuncties in hun apps bieden zonder de diensten van cryptografen en privacy tech-ingenieurs, en een robuuste set API’s, SDK’s en aangepaste integraties ontwikkelen. Het idee is om een gedecentraliseerd, standaard privé-ecosysteem te creëren dat de waarde ontgrendelt die op dit moment tussen blockchains is opgeslagen.

Panther Protocol mede-oprichter Anish Mohammed merkte op:

Net als bij de dualiteit van licht, heeft privacy een tweeledig karakter. We bevinden ons in de geschiedenis van privacy waar we de tweeledige aard van privacy gewoon met elkaar verzoenen. Het Panther protocol is erin geslaagd om zowel privacy als authenticiteit toe te staan, door zero-knowledge proof-systemen en selectieve onthullingen te combineren.

Een gestaag groeiend team van experts

Sinds de oprichting van Panther heeft het zijn team van experts gestaag uitgebreid. Het bestaat momenteel uit tientallen leiders op het gebied van DeFi, cyberbeveiliging, speltheorie, ecosysteemontwikkeling, cryptografie, blockchain-engineering, marketing en commercialisering van technologie.

Over Panther protocol

Panther biedt DeFi gebruikers volledig onderpand, privacyverhogende digitale activa, gebruikmakend van crypto economische prikkels en zkSNARK technologie. Gebruikers kunnen zero-knowledge zAssets munt slaan door digitale activa van elke blockchain in Panther kluizen te deponeren.

The post Panther haalt $32 miljoen op, toont interesse van meer dan $500 miljoen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*