Crypto-Prijzen.nl

Pangolin en Olympus werken aan een uniek bonding programma

Pangolin en Olympus werken aan een uniek bonding programma

Pangolin, een DEX voor Avalanche (AVAX/USD) en Ethereum (ETH/USD) activa met lage transactiekosten, snelle afwikkeling en democratische distributie, en Olympus zijn een formeel partnerschap aangegaan om een uniek bonding programma en co-marketing push te creëren, Invezz leerde van een persbericht. Pangolin is de allereerste DEX op AVAX die dit soort obligatieprogramma’s implementeert, waardoor het zijn eigen liquiditeit in belangrijke markten kan bezitten.

Liquiditeitstokens inwisselen met korting

Met het bonding programma kunnen gebruikers hun liquidity provider (LP) tokens met korting inwisselen voor Pangolin (PNG) governance tokens. Liquiditeit blijft altijd vergrendeld omdat Pangolin deze tokens nooit verkoopt. Op deze manier kan Pangolin de levensduur van sleuteltokens op zijn platform garanderen, extra veiligheid bieden aan zijn gebruikersbestand en permanente liquiditeit garanderen.

Obligaties lossen belangrijke liquiditeitsuitdagingen op

Obligaties lossen kritieke liquiditeitsuitdagingen op voor protocollen, die een groot deel van hun oorspronkelijke tokenvoorraad investeren om LP’s te stimuleren. Dit leidt tot buitensporige verkoopdruk en verkeerde afstemming tussen LP’s en protocollen. LP’s zijn minder geïnteresseerd in het succes van het protocol dan in de hoge beloningspercentages.

Als een protocol succesvol is, wint het native token aan waarde, wat resulteert in een tijdelijk verliesscenario voor LP’s. Wanneer de markt volatiel is, zullen LP’s hun liquiditeit uit de pool halen wanneer dit het meest nodig is.

Partnerschap met Olympus elimineert risico

Het partnerschap zal ook de innovatie verbeteren dankzij de verminderde volatiliteit, wat de langetermijn inkomsten voor Pangolin verhoogt en het gebruikersrisico minimaliseert. Obligaties geven Pangolin gebruikers een stimulans om het protocol te ondersteunen door middel van tokens met korting.

Dit zorgt voor meer liquiditeit voor Pangolin omdat het in staat zal zijn prijsstabiliteit te bewerkstelligen, grotere transacties te ondersteunen, meer langetermijnhouders aan te trekken en gebruikers te beschermen tegen massale exits. Pangolin zal liquiditeitsvergoedingen gebruiken om meer inkomstenstromen te ontsluiten en op zijn eigen platform te innoveren.

Grotere blootstelling voor de DEX

De samenwerking met Olympus DAO zal leiden tot grotere bekendheid voor Pangolin als het eerste AVAX project dat obligaties aanbiedt. Deze obligaties zullen worden gelanceerd op de Olympus Pro X obligatiemarkt, waardoor meer ETH gebruikers naar AVAX worden getrokken. Bovendien zal Pangolin profiteren van de ervaring van de beleids- en marketingteams van Olympus DAO om het onderhoud van initiatieven op de lange termijn te garanderen.

The post Pangolin en Olympus werken aan een uniek bonding programma appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*