Crypto-Prijzen.nl

Overwolf investeert in SYN CITY, een maffia metaverse game

Overwolf investeert in SYN CITY, een maffia metaverse game

Overwolf, een alles-in-één platform waarmee makers in-game mods en apps en mods kunnen ontwikkelen, distribueren en er geld mee verdienen, heeft geïnvesteerd in SYN CITY, de eerste ‘maffia metaverse’-game in de geschiedenis die is ontwikkeld voor de blockchain, leerde Invezz uit een persbericht.

Project om het potentieel van door gebruikers gegenereerde inhoud te onderzoeken

SYN CITY en Overwolf zullen nieuwe mogelijkheden voor door gebruikers gegenereerde inhoud (UGC) in de metaverse verkennen, zoals het delen, maken en genereren van inkomsten met in-game items.

SYN CITY heeft $8M+ aan investeringen opgehaald

Overwolf is een van de vele investeerders die potentieel zien in de unieke Mafia Metaverse van SYN CITY. Onder de opmerkelijke investeerders, die het project hebben geholpen om meer dan $ 8 miljoen op te halen, zijn Animoca Brands, Huobi Ventures, Twitch, Project Galaxy en andere prominente bedrijven.

In-game makers in staat stellen om inkomsten te genereren met werken

SYN CITY onderzoekt ook een integratie met Overwolf om het voor in-game makers mogelijk te maken om in de toekomst geld te verdienen met hun creaties. Gaming gaat draaien om door de gemeenschap gecreëerde ervaringen en het innovatieve metaverse project constateert dat dit cruciaal zal zijn in het P2E ecosysteem, waar gamers al een aandeel hebben in het spel.

Roy Liu, medeoprichter van Syn City, merkte op:

Succesvolle sociale platforms en metaverse projecten moeten makers in staat stellen inhoud te genereren voor vrienden, klanten en andere ecosysteemdeelnemers. Als gevolg hiervan blijft metaverse gaming in een stroomversnelling komen en evolueren, met een sterke focus op sociale netwerken. Dientengevolge kunnen producenten en makers van door gebruikers gegenereerde NFT’s en inhoud hun eigen ervaringen smeden waar de hele gemeenschap van kan profiteren. We zijn verheugd om te onderzoeken hoe UGC eruit zou kunnen zien in de game met Overwolf, de makers van het toonaangevende UGC als serviceplatform.

Shahar Sorek, CMO van Overwolf, voegde toe:

Overwolf gelooft dat de toekomst van games ligt in door gebruikers gegenereerde inhoud (UGC) en een deel van die toekomst ligt in het in staat stellen van makers om services te bouwen met en rond NFT’s. We zijn verheugd om te investeren in zo’n ervaren team van game-ontwikkelaars. De toewijding van SYN CITY aan UGC, zowel in-game als on-chain, door de introductie van een unieke in-game governance functie genaamd Mafia-as-a-DAO (MaaD), is een zeer opwindende ontwikkeling in de P2E ruimte.

The post Overwolf investeert in SYN CITY, een maffia metaverse game appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*