Crypto-Prijzen.nl

Osmosis heeft $21 miljoen opgehaald via een consortium

Osmosis heeft $21 miljoen opgehaald via een consortium

Osmosis OSMO/USD is een geautomatiseerde marktmaker (AMM) gedecentraliseerde beurs (DEX) die is gebouwd met behulp van de Cosmos SDK en werkt op het Cosmos ecosysteem. OSMO is het native governance token van Osmosis.

De investering van $21 miljoen als katalysator voor groei

Op 27 oktober kondigde Osmosis (OSMO) op Twitter aan dat het $ 21 miljoen dollar had opgehaald in een tokenverkoop die werd geleid door VC fonds Paradigm.

Dit betekent op zijn beurt dat het zich heeft aangesloten bij de andere DeFi portfolioleden van Paradigm, zoals Maker, Uniswap, Optimism, Synthetic, FTX, BlockFi en Coinbase.

In feite gebruikt de DEX zijn native token OSMO voor governance en staking en bevat momenteel in totaal $ 594,89 miljoen aan totale waarde vergrendeld (TVL).

Het project heeft als doel superfluid staking te bieden, evenals onmiddellijke blokbevestiging. Met Superfluid staking kunnen liquiditeitsspelers hun LP tokens inzetten met als doel stakingsbeloningen te verdienen in OSMO.

Dit geeft de tokenhouders de mogelijkheid om zowel stakings- als liquiditeitsvelden samen te stellen, terwijl het netwerk veilig blijft.

Deze investering heeft het potentieel om het OSMO token hoger in waarde te brengen, wat het misschien het perfecte moment maakt om in het token te investeren.

Moet u investeren in Osmose (OSMO)?

Op 28 oktober had Osmosis (OSMO) een waarde van $ 5,67.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we het in september vergelijken met het hoogste punt ooit en met de prijzen ervan.

Het laagste punt van waarde voor de Osmosis (OSMO) token in september was op 8 september, toen de token een waarde van $ 3,53 bereikte.

De hoogste waarde ooit van Osmosis (OSMO) was op 20 september, toen de token een waarde van $ 7,61 bereikte. Hier kunnen we zien dat van 8 september tot 20 september OSMO in waarde steeg met 115% of met $ 4,08.

Dat gezegd hebbende, van 20 september tot 28 oktober daalde de token in waarde met $ 1,94 of met 25%.

Dat gezegd hebbende, heeft het een recente groei doorgemaakt en heeft het het potentieel om eind november $ 6,5 te bereiken, waardoor het een solide investering is.

The post Osmosis heeft $21 miljoen opgehaald via een consortium appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*