Crypto-Prijzen.nl

Origo (OGO) is in augustus 337% gestegen: hier kunt u het kopen

Origo (OGO) is in augustus 337% gestegen: hier kunt u het kopen

Origo (OGO) zit sinds begin augustus in de lift en beleggers beginnen ineens de crypto op te merken, die grote vooruitzichten op goed rendement laat zien.

Daartoe heeft een team van experts van Invezz een korte handleiding gemaakt over het kopen van de Origo (OGO) voor geïnteresseerde investeerders die zich afvragen waar ze moeten beginnen. Dit artikel gaat in op hoe en waar de Origo (OGO) munt kan worden gekocht, wat het Origo netwerk is en ook hoe het werkt, en wat de prijsvoorspelling voor Origo (OGO) is.

Scroll naar beneden in het artikel voor meer informatie.

Hoe en waar kunt u de Origo (OGO) munt online kopen

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van de Origo (OGO), moet u een online beurs kiezen die de digitale valuta aanbiedt, er een account bij maken en vervolgens de munt kopen met behulp van de toegestane betalingsmethoden (fiat of crypto).

Invezz heeft het moeilijke deel gedaan en voor u de twee beste cryptobeurzen geselecteerd waar u de Origo (OGO) kunt kopen. Deze beurzen zijn:

eToro

Paybis ondersteunt de cryptohandel vanuit meer dan 180 landen wereldwijd en alsmede in maar liefst 48 Amerikaanse staten. Het platform biedt enkele van de laagste wisselkoersen en tarieven in de branche.

Registreer je onmiddelijk met eToro

OBRinvest

OBRinvest biedt meer dan 270 populaire financiële activa om uit te kiezen, variërend van cryptovaluta’s, Forex tot aandelen. Bij OBRinvest kun je een duik in de mondiale markten nemen en in crypto CFD’s, zoals BTC, DOGE en LTC, handelen en nog veel meer. OBRinvest wordt door de CySEC onder licentienummer CIF 217/13 geautoriseerd en gereguleerd

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

Wat is Origo (OGO)?

Origo (OGO) is de naïeve cryptocurrency van het Origo blockchain netwerk. Mocht u nog niet veel over het Origo netwerk hebben gehoord, het is een gedecentraliseerd blockchain netwerk dat tot doel heeft privacy als een prominente functie te gebruiken bij het bieden van een platform voor het ontwikkelen en uitvoeren van gedecentraliseerde applicaties (dApps).

De Origo (OGO) voedt de operaties binnen het Origo netwerk, inclusief transacties en uitvoering van slimme contracten.

Enkele van de belangrijkste kenmerken die Origo uniek maken ten opzichte van de rest van de blockchain netwerken, zijn het Origo Privacy Preserving Protocol, een schaalbaarheidsontwerp op maat voor privacy, een volledige privacybehoudende technologie voor slimme contractinvoer en -uitvoer die wordt ondersteund door Zero Knowledge Proof, en het Sharding plus Stateless Client plus Origo Consensus mechanisme.

Moet ik vandaag Origo (OGO) kopen?

Als u wilt investeren in nieuwe cryptovaluta waarvan de blockchain grote kansen heeft om in de toekomst een succes te worden, heeft de Origo (OGO) zich de afgelopen dagen bewezen.

Het is echter altijd belangrijk om u bewust te zijn van de volatiele aard van de cryptocurrency marktprijzen, wat beleggen in crypto zeer riskant maakt; en dat geldt ook voor de Origo (OGO).

Origo (OGO) prijsvoorspelling

Omdat het een relatief nieuwe cryptovaluta op de markt is, kan het moeilijk zijn om prijsvoorspellingen van Origo (OGO) te bieden met behulp van zijn prijsgeschiedenis. Desalniettemin, afgaande op de bullish trend die het gedurende het grootste deel van augustus heeft vertoond, zou de munt waarschijnlijk binnenkort zijn vorige hoogste punt ooit van $ 0,2351 kunnen bereiken.

Social media aandacht voor Origo (OGO)

The post Origo (OGO) is in augustus 337% gestegen: hier kunt u het kopen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*