Crypto-Prijzen.nl

Oraichain lanceert OraiDEX

Oraichain lanceert OraiDEX

Toonaangevende AI-aangedreven blockchain leverancier en orakel Oraichain kondigde de officiële lancering aan van OraiDEX, een DEX voor soepele en veilige transacties van ORAI tokens en tokens die draaien op Cosmos (ATOM/USD) en andere blockchains, vernam Invezz uit een persbericht.

Een AI L1 blockchain met extra hoge doorvoer

Oraichain ontwikkelt Oraichain Mainnet 2.0, een AI Layer 1 voor data-economie en Oracle-services met een hoge doorvoer, ondersteuning voor op EVM gebaseerde slimme contracten en meer decentralisatie.

OraiDEX biedt multichain interoperabiliteit met hoge liquiditeit en optimale snelheid. Oraichain zal een nieuwe, CW20-compatibele governance en utility token, ORAIX, introduceren via een eerlijke lijst met de lancering van OraiDEX.

Gebruiksgevallen

ORAIX is een utility token dat zal worden gebruikt om NFT Bridge vergoedingen, vergoedingen voor meta-staking en het maken van pools op OraiDEX en OraiBridge vergoedingen te betalen. Bovendien kunnen ORAIX houders de tokens gebruiken om airdrop NFT tickets te kopen voor nieuw vermelde projecten op OraiDEX. Er zal een totale voorraad van 1 miljard ORAIX zijn, waarvan de noteringsprijs medio april door de ORAI houders zal worden goedgekeurd.

Delegators op het Oraichain Mainnet kunnen afzonderlijke CW20 activa zoals ATOM, LUNA, OSMO en UST inzetten en beloningen verdienen via het liquiditeitsmijnprogramma van OraiDEX. Ze kunnen tegelijkertijd profiteren van een lager tijdelijk verlies.

Lancering van het Fairdrop programma

Oraichain lanceert ook het ORAIX Fairdrop programma, waartoe OSMO, LUNA, ORAI, ATOM, JUNO, AIRI en KWT tokenhouders toegang hebben. Dit programma zal de beveiliging van het Oraichain Mainnet stimuleren.

De eerste portemonnees komen eraan

In de nabije toekomst zal Oraichain zijn eerste snapshot vastleggen en op de white list geplaatste wallets voor tokenhouders maken, zodat de eerste airdrop van ORAIX tokens kan plaatsvinden. De toewijzing voor elke portemonnee is gebaseerd op een reeks criteria.

Deze omvatten de verhouding tussen portemonneesaldi en totale gedelegeerde ORAI op het moment van de momentopname, de totale toewijzing voor ORAI houders, activiteitengeschiedenis en vereiste taken op OraiDEX en de maximale limiet van elke portemonnee.

Gebruikers die ERC-20 of BEP-20 ORAI hebben, moeten hun tokens via KuCoin naar Native ORAI converteren en beginnen met uitzetten om in aanmerking te komen voor de snapshot.

Het bericht Oraichain lanceert OraiDEX verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*