Crypto-Prijzen.nl

Oprichter van Ballet zegt dat het crescendo van BTC nog moet komen

Oprichter van Ballet zegt dat het crescendo van BTC nog moet komen

Bobby Lee, de oprichter van de cryptocurrency portemonnee Ballet, is van mening dat de crypto ruimte Bitcoin (BTC/USD) nog niet heeft zien stijgen. Hij deelde zijn gevoelens eerder vandaag tijdens een interview, waarbij hij opmerkte dat de leidende cryptovaluta door kapitalisatie zich nog steeds in een super bull-cyclus bevindt, ondanks de huidige verliezen. Lee gelooft dat BTC interesse heeft opgebouwd en dat de munt eind dit jaar of begin 2022 een hoogtepunt kan bereiken.

In het interview zei Lee dat de volgende BTC rally snel zou verlopen, waardoor de vlaggenschip crypto mogelijk naar $ 150.000 of $ 200.000 zou gaan. Volgens hem kunnen meerdere factoren BTC naar dergelijke niveaus brengen. Hij gelooft bijvoorbeeld dat er veel goed nieuws naar buiten zou kunnen komen en een bull run zou kunnen veroorzaken.

Volgens Lee zou goed nieuws de vorm kunnen hebben van toenemende acceptatie of duidelijkheid van de regelgeving in de crypto ruimte. Hij voegde eraan toe dat de cryptomarkt snel is gegroeid en momenteel meer dan 100 miljoen gebruikers over de hele wereld heeft. Hij schreef deze groei toe aan de opkomst van niet-fungible tokens (NFT’s) en de gedecentraliseerde financiële ruimte (DeFi).

Lee voegde toe dat de crypto industrie niet veel aandacht krijgt van de reguliere media, maar de volgende rally zou dit veranderen.

Een track record van correcte voorspellingen

Dit nieuws komt nadat Lee voorspelde dat BTC in december 2020 zou beginnen te stijgen en de winst zou verlengen tot 2021. Hij deed deze voorspelling via een tweet in 2018.

Deze voorspelling kwam uit nadat BTC in december 2020 was gestegen tot $ 20.000 voordat hij de volgende maand steeg naar $ 30.000. Het bullish momentum totdat BTC in april piekte op ongeveer $ 64.000. Terwijl BTC daarna kelderde, verzamelde het opnieuw stoom en steeg naar de ATH van 10 november van $ 68.789,63.

Met name voorspelde Lee ook dat China in juli een algemeen verbod op crypto zou afdwingen voordat het land in september precies dat zou doen.

Op het moment van schrijven handelt BTC op $ 54.486,40 na een verlies van 5,95% in de afgelopen 24 uur. Om Lee’s nieuwe voorspelling te laten slagen, zou de prijs van BTC moeten verdrievoudigen. Het is echter vermeldenswaard dat verschillende andere experts denken dat BTC in 2022 meer dan $ 100.000 zou kunnen verhandelen. Een voorbeeld is JPMorgan, die zijn BTC voorspelling op $ 146.000 zette.

The post Oprichter van Ballet zegt dat het crescendo van BTC nog moet komen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*