Crypto-Prijzen.nl

Opkomende footballster Kayvon Thibodeaux lanceert een crypto

Opkomende footballster Kayvon Thibodeaux lanceert een crypto

De sportwereld krijgt nog een zeer sterke band met de cryptocurrency industrie dankzij Kayvon Thibodeaux – een veelgeprezen edge rusher uit Oregon. Thibodeaux kondigde zijn beslissing aan om zijn eigen cryptocurrency te lanceren, waardoor hij de eerste voetballer was die dit deed, en de tweede universiteitsatleet die dit pad bewandelde.

Thibodeaux is ook een opmerkelijk persoon in de voetbalwereld, aangezien hij een potentiële topkeuze is in de NFL trekking van 2022. Met andere woorden, hij heeft op dit moment bijna altijd het oog van het publiek op zijn rug. Dus besloot hij deze publiciteit op de best mogelijke manier te gebruiken – zijn eigen cryptocurrency lanceren in samenwerking met een sociaal tokenplatform, Rally.

Zijn aanstaande token, JREAM, geeft degenen die het kopen toegang tot het privé Discord kanaal van Thibodeaux, evenals exclusieve merchandise.

Van NFT’s tot zijn eigen munt – Kayvon Thibodeaux duikt dieper in crypto

Zoals gezegd is Thibodeaux de tweede universiteitsatleet die zijn eigen munt nastreeft, net na Jaylen Clark, die ook samenwerkte met Rally.

Dit is echter niet de eerste keer dat Kayvon Thibodeaux betrokken raakt bij de cryptosector. Eerder werkte hij aan een NFT met Nike oprichter Phil Knight en Tinker Hatfield, een bekende sneakerontwerper.

Toch maakt dat deze nieuwe onderneming niet minder spannend voor hem. Hij zegt zelfs dat hij het meest enthousiast is over het gemeenschapsaspect, omdat hij dit meer ziet als een investering in de fans en de gemeenschap dan geld in cryptocurrencies te steken.

Om dit te bewijzen, beloofde hij 20% van zijn initiële tokenvoorraad, evenals 100% van de wekelijkse activiteitsbeloningen aan JREAM Foundation. Zoals sommigen misschien weten, is dit zijn eigen organisatie die zich ten doel stelt kansarme jongeren te versterken door middel van onderwijs.

The post Opkomende footballster Kayvon Thibodeaux lanceert een crypto appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*