Crypto-Prijzen.nl

Opera lanceert iOS-versie van Crypto Browser

Opera lanceert iOS-versie van Crypto Browser

Opera heeft de iOS-versie van zijn “Crypto Browser Project” uitgebracht, de nieuwste update die meer gebruikers directe, intuïtieve toegang tot Web3-services aanbiedt, zo vernam Invezz uit een persbericht. Opera’s speciale web3-browser heeft een ingebouwde non-custodial crypto wallet. De iOS-versie zal de acceptatie en het gebruiksgemak verbeteren.

Een vereenvoudigde gebruikerservaring in dApps, metaverse, games

De browser van Opera is afgestemd op de behoeften van zowel crypto leken als ervaren crypto gebruikers. Het project legt de nadruk op een vereenvoudigde gebruikerservaring voor games, dApps en metaverse platforms.

De browser biedt crypto-activaprijzen en gas fees, crypto-evenementen, airdrops en podcasts; een nieuws- en gegevensaggregator genaamd “Crypto Corner”, een op maat gemaakte startpagina gericht op live crypto-informatie, updates, en meer.

Jorgen Arnesen, EVP Mobile bij Opera, zei:

De interesse in Web3 blijft groeien. Het Opera Crypto Browser Project is gebouwd om de Web3-gebruikerservaring te vereenvoudigen, die vaak verbijsterend was voor reguliere gebruikers. Opera is van mening dat Web3 gebruiksvriendelijk moet zijn om het volledige potentieel te bereiken en massaal te worden geaccepteerd.

Ondersteuning voor Ethereum, Polygon, Celo

Het Opera Crypto Browser Project biedt gebruikers toegang tot een geïntegreerde, non-custodial crypto wallet die Polygon ( MATIC/USD ), Ethereum ( ETH/USD ) en Celo ( CELO/USD ) blockchain-ecosystemen ondersteunt met meer geplande blockchain-integraties.

De belangrijkste kenmerken van de non-custodial crypto wallet is de mogelijkheid om crypto met fiat te kopen, crypto munten van elke ondersteunde blockchain te verzenden, te ontvangen en om te wisselen, en naadloze en directe toegang tot gedecentraliseerde uitwisselingen, Web3-gebaseerde NFT’s en gaming-DApps.

Integratie van activa

De browser op de nieuwste iOS-versie kan ook elke Ethereum Virtual Machine (EVM) compatibele wallet herstellen met de Native Opera Wallet, waardoor gebruikers hun bestaande activa en saldi kunnen integreren in hun Crypto Browser configuratie.

Verbetering van de beveiliging op Web3

Het Crypto Browser project heeft tot doel de gebruikersbeveiliging op Web3 verder te versterken. Tot de geavanceerde functies behoren een pop-upblokkering, een native ad- en trackerblokkering en een gebruiksvriendelijke Cookie Dialogue Blocker.

Het bevat ook bescherming tegen cryptocurrency mining, het blokkeren van ‘crypto jacking’-scripts die kunnen leiden tot verslechtering van de prestaties van het iOS-apparaat.

Het bericht Opera lanceert iOS-versie van Crypto Browser verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*