Crypto-Prijzen.nl

OpenSea upgrade om inactieve NFT noteringen te verwijderen

OpenSea upgrade om inactieve NFT noteringen te verwijderen

OpenSea, de grootste marktplaats voor non-fungible tokens (NFT’s), heeft een upgrade van zijn slimme contract uitgebracht. De upgrade verwijdert inactieve vermeldingen op het platform.

Deze kritieke upgrade komt op een kritiek moment voor de NFT marktplaats, waarvan de gebruikers onlangs een misbruik hebben gemaakt van inactieve vermeldingen. Hoewel OpenSea de getroffen gebruikers sindsdien heeft terugbetaald, heeft het de discussie over de veiligheid van de markt aangewakkerd.

Upgrade van OpenSea slimme contracten

Als onderdeel van de upgrade zullen gebruikers van OpenSea hun NFT’s migreren naar het nieuwe slimme contract. Deze NFT’s worden momenteel gehost op de Ethereum blockchain. OpenSea heeft ook toegevoegd dat de NFT noteringen die vóór 18 februari zijn gemaakt, op 18 februari vervallen. In de aankondiging stond:

Deze nieuwe upgrade zorgt ervoor dat oude, inactieve vermeldingen op Ethereum veilig verlopen en stelt ons in staat om in de toekomst nieuwe veiligheidsfuncties aan te bieden.

Nadat een gebruiker de NFT notering heeft gemigreerd, wordt de oorspronkelijke datum van plaatsing weergegeven. Nadat de deadline is verstreken, kunnen gebruikers hun NFT’s opnieuw aanbieden op het nieuwe slimme contract.

Gebruikers kunnen hun NFT’s gratis migreren. De oude op Ethereum gebaseerde slimme contracten zijn ongeldig, waardoor alle oude inactieve vermeldingen worden verwijderd. Gebruikers die hun NFT’s willen migreren, kunnen dit eenvoudig op het platform doen via de optie “Noteringen migreren”. Een gebruiker ontvangt een melding zodra de migratie is voltooid.

OpenSea brengt wijzigingen aan

OpenSea is de grootste NFT marktplaats. Het heeft een groot deel van de NFT markt ingenomen omdat het een van de eerste platforms was die de ruimte betrad. Het heeft enkele van de meest creatieve en populairste NFT noteringen aangetrokken.

Het platform heeft echter te maken gehad met een groot aantal problemen. Na de uitbuiting van een kwetsbaarheid waardoor een aanvaller populaire aanbiedingen tegen oude prijzen kon kopen, kreeg OpenSea te maken met reacties van de gemeenschap. Bovendien begonnen gebruikers te klagen over valse OpenSea vertegenwoordigers op Discord.

Om aan de behoeften van de gemeenschap te voldoen en de klantenservice te verbeteren, heeft OpenSea onlangs aangekondigd dat het samenwerkt met Metalink om feedback van de gemeenschap te verzamelen en de gebruikerservaringen te verbeteren.

“Ons doel is om een direct kanaal voor u te creëren om met OpenSea te communiceren om ondersteuning te krijgen, feedback te geven, updates te ontvangen en andere informatie te delen die ons kan helpen u beter van dienst te zijn”, aldus OpenSea.

La notizia OpenSea upgrade om inactieve NFT noteringen te verwijderen era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*