Crypto-Prijzen.nl

OpenOcean voegt Fantom en toonaangevende DEXen samen

OpenOcean voegt Fantom en toonaangevende DEXen samen

CEX en DEX aggregator OpenOcean is het eerste platform in zijn soort geworden dat samenwerkt met Fantom (FTM/USD). OpenOcean heeft de succesvolle aggregatie aangekondigd van Fantom en zijn toonaangevende DEXen: Curve (CRV/USD), SpookySwap, SushiSwap (SUSHI/USD) en SpiritSwap. Dit heeft het mogelijk gemaakt om gebruikers toegang te bieden tot meer handelsmogelijkheden met de beste prijzen.

Fantom: een snel, schaalbaar, veilig Layer 1 EVM compatibel platform

Fantom is gebaseerd op een toestemmingsloos aBFT-consensusprotocol. Transacties op Fantom kosten gemiddeld ongeveer een cent en worden in ongeveer een seconde bevestigd. Het is perfect voor DeFi toepassingen en real-world use-cases.

Aggregatie aangedreven door stemmen van de gemeenschap

De beslissing van de aggregator om Fantom te integreren werd ingegeven door vragen naar op Fantom gebaseerde activa en stemmen van de gemeenschap, vergelijkbaar met de Avalanche aggregatie in augustus. Sinds de oprichting in 2020 heeft OpenOcean 10 netwerken en meer dan 45 gedecentraliseerde en gecentraliseerde beurzen verzameld. In slechts een jaar tijd heeft het meer dan 300.000 actieve handelaren aangetrokken.

In een reactie op de Fantom aggregatie zei Cindy, mede-oprichter van OpenOcean:

Fantom is een opwindend schaalbaar blockchain platform, dat al heeft geleid tot enkele van de meest populaire DEXen die er zijn. Om die reden was het samenvoegen van OpenOcean en Fantom een noodzakelijke stap om te maken. We bedanken onze community dat ze ons hierheen hebben gebracht en kijken ernaar uit om nog meer handelsopties te bieden tegen de beste prijzen.

Intelligente keuze voor ontwikkelaars

Fantom biedt veel voordelen voor ontwikkelaars, niet in de laatste plaats het open-source slimme contractplatform. De hoge mate van decentralisatie, hoge transactiesnelheden en lage kosten stellen ontwikkelaars in staat om modulaire, volledige en veilige gedecentraliseerde apps te ontwerpen.

Beste transacties met de nieuwe Atlantic versie van OpenOcean

Individuele en institutionele handelaren kunnen de beste op Fantom gebaseerde activatransacties vinden met behulp van de nieuwe Atlantic versie van OpenOcean. Atlantic optimaliseert de handel door rekening te houden met slippage, transactiekosten, prijs, route en andere factoren om gebruikers het beste eindrendement te geven.

OpenOcean upgrade geïmplementeerd op Avalanche, BSC, Polygon en Ethereum

De upgrade zal plaatsvinden in oktober 2021. Het zal worden geïmplementeerd op Avalanche (AVAX/USD), Binance Smart Chain (BNB/USD), Polygon (MATIC/USD) en Fantom, gevolgd door Arbitrum en Ethereum (ETH/USD).

The post OpenOcean voegt Fantom en toonaangevende DEXen samen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*