Crypto-Prijzen.nl

OpenOcean kondigt succesvolle aggregatie van Arbitrum aan

OpenOcean kondigt succesvolle aggregatie van Arbitrum aan

OpenOcean, een wereldleider in volledige DeFi & CeFi aggregatie, heeft de aggregatie van Arbitrum voltooid, verneemt Invezz uit een persbericht. De integratie omvat de belangrijkste gedecentraliseerde beurzen van Arbitrum – UniSwap v3 (UNI/USD), Balancer v2, SushiSwap (SUSHI/USD), Curve (CRV/USD), DODO, Synapse en Swapr.

Door de aggregatie kunnen OpenOcean gebruikers handelen op meerdere Ethereum (ETH/USD) Layer 2 constructies met een maximaal rendement. Cindy Wu, medeoprichter van OpenOcean, merkte op:

Aan de ene kant weten we dat onze gebruikers handelen op Ethereum en hebben ze ons gevraagd om meer Layer 2 oplossingen samen te voegen om toegang te krijgen tot kostenefficiënte en snelle handel terwijl ze nog steeds deel uitmaken van het Ethereum ecosysteem. Aan de andere kant weten we ook dat sommige van onze gebruikers aarzelden of direct terughoudend waren om op Ethereum te handelen vanwege de kosten. Met de Arbitrum aggregatie pureren we twee aardappelen met één vork en kunnen onze gebruikers door het handelsuniversum wisselen met one-stop handel op OpenOcean.

Arbitrum geniet van snelle TVL groei

Arbitrum geniet van een snelle stijging van de Total Value Locked (TVL) en van serieuze inzet van grote spelers. De Layer 2 schaaloplossing, die bovenop Ethereum draait, is ontwikkeld met optimistische rollup technologie die transacties op Layer 2 uitvoert en de gegevens vervolgens naar Layer 1 verzendt. De transactiekosten zijn veel lager dan die op ETH, maar de DeFi ervaring is hetzelfde als Layer 1.

OpenOcean biedt maximaal rendement op activa

OpenOcean zorgt voor een maximaal rendement op gedecentraliseerde activa zonder extra kosten in rekening te brengen. Met de aggregatie van Layer 2 constructies betalen gebruikers uiteindelijk nog lagere kosten.

Arbitrum is de onbetwiste Layer 2 leider

Arbitrum heeft de status van Layer 2 leider bereikt dankzij zijn uitstekende team, uitstekende technologie en tijdige lancering. Het marktaandeel van Layer 2 TVL bedraagt meer dan 40%. Bovendien heeft het het hoogste volume en de meeste gebruikers onder de Layer 2 constructies van Ethereum.

Over Arbitrum

Arbitrum, ontwikkeld door Offchain Labs, schaalt apps onmiddellijk op, verlaagt de kosten en verhoogt de capaciteit zonder de beveiliging van Ethereum op te offeren. Het overzetten van contracten naar Arbitrum vereist geen codewijzigingen of downloads, aangezien Arbitrum volledig compatibel is met de meeste bestaande Ethereum ontwikkelaarstools.

Over OpenOcean

OpenOcean is ’s werelds eerste volledige DeFi en CeFi aggregator. Het intelligente routeringsalgoritme van OpenOcean vindt de beste prijs en lage slippen voor handelaren op gecentraliseerde en gedecentraliseerde beurzen zonder extra kosten.

The post OpenOcean kondigt succesvolle aggregatie van Arbitrum aan appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*