Crypto-Prijzen.nl

OnJuno voegt ondersteuning toe voor ETH Layer 2 oplossingen

OnJuno voegt ondersteuning toe voor ETH Layer 2 oplossingen

OnJuno, de crypto app die Amerikaanse burgers helpt hun salaris in crypto te ontvangen, heeft ondersteuning toegevoegd voor Ethereum (ETH/USD) Layer 2 oplossingen. Gebruikers kunnen direct overstappen op Polygon (MATIC/USD) en eventueel andere Layer 2 protocollen. Dit is sneller en goedkoper dan handmatig activa overbruggen.

Snelle en kosteneffectieve offramp

De offramp is ook snel en kosteneffectief. Gebruikers kunnen rechtstreeks van Polygon naar hun OnJuno betaalrekeningen overstappen. Ze hoeven niet eerst geld op te nemen naar Ethereum. In de nabije toekomst zal het mogelijk zijn om rechtstreeks op Polygon salaris in USDC te krijgen, wat nu niet het geval is.

OnJuno ondersteunt mUSDC

OnJuno ondersteunt Matic USDC (mUSDC) en zal in de loop van de tijd ondersteuning bieden voor aanvullende activa. De 345.000 dagelijkse actieve gebruikers van Polygon zullen gemakkelijker kunnen deelnemen aan het Polygon ecosysteem door toegang te krijgen tot directe opritten naar mUSDC.

Verdien ETH bij eerste storting

Mensen die nieuw zijn bij OnJuno kunnen de verwijzingscode “POLYGON” gebruiken om ether ter waarde van $ 50 te verdienen als bonus wanneer ze hun eerste directe storting krijgen. OnJuno heeft dekking voor een half miljoen bedrijven en 170 miljoen Amerikaanse werknemers. Het heeft personeel van bedrijven zoals Google en Apple die al salarissen in crypto ontvangen.

Siddharth Verma, mede-oprichter van OnJuno, merkte op:

We hebben persoonlijk uren besteed aan het proberen om onze eerste aankoop op Polygon te krijgen en begrijpen de pijnpunten om via de bestaande overbruggingsinfrastructuur op Layer 2 te komen. We hebben dit zowel qua kosten als gemak opgelost door ondersteuning voor Polygon toe te voegen in OnJuno, en we zijn van plan de beste Layer 2 on/off-ramp oplossing op de markt te zijn! Gebruikers kunnen nu met één klik van een betaalrekening naar Layer 2 gaan. Dit was enkele jaren geleden ondenkbaar, maar het is een nieuwe realiteit.

Hamzah Khan, hoofd van DeFi en Labs bij Polygon voegde toe:

Naarmate we dichter bij een volledig digitale economie komen, zal het van cruciaal belang zijn om de veelzijdigheid van betalingen tussen Web2 en Web3 te verbeteren. OnJuno’s oprit van Web2 naar Polygon’s bloeiende Layer 2 ecosysteem dient als een essentiële stap in de richting van dat doel – waardoor gebruikers de onbetaalbare gaskosten direct kunnen omzeilen en de transactiesnelheden van Ethereum kunnen beperken.

Het bericht OnJuno voegt ondersteuning toe voor ETH Layer 2 oplossingen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*