Crypto-Prijzen.nl

OneRare maakt gerandomiseerde beloningsdistributie na Chainlink VRF integratie

OneRare maakt gerandomiseerde beloningsdistributie na Chainlink VRF integratie

Food metaverse OneRare integreerde Chainlink (LINK/USD) VRF (verifieerbare willekeurige functie) om gerandomiseerde in-game NFT distributie te bereiken voor gebruikers die hun ORARE tokens inzetten, kondigde OneRare aan op zijn Medium pagina. Ze hebben toegang tot een controleerbare, fraudebestendige bron van willekeur die nodig is om een dergelijke distributie te ondersteunen door integratie van het toonaangevende gedecentraliseerde Oracle netwerk.

Een transparante, veilige gebruikerservaring

De integratie zorgt voor een transparantere, interessantere en fraudebestendigere gebruikerservaring. Gebruikers krijgen Ingredient & Dish NFT’s als gerandomiseerde stakingsbeloningen. Na volledige controle van de contracten, zal het OneRare ontwikkelteam hun slimme contracten open source maken voor gebruik door de NFT gaminggemeenschap.

Vier ‘Foodverse’ gebieden om te verkennen

Gebruikers kunnen Farm, Kitchen, Farmer’s Market en Playground verkennen om te verdienen, inzetten, vechten en verzamelen. In het eerste gebied kunnen ze ORARE inzetten om te farmen voor NFT’s voor ingrediënten. Ze kunnen deze gebruiken om gerechten te maken in de keuken of ze telen en te verkopen op de Farmer’s Market.

Het project van OneRare heeft tot doel de kloof tussen de blockchain en de voedings- en drankenindustrie te overbruggen door merken, restaurants en beroemde chef-koks door middel van NFT’s naar de Foodverse te brengen.

Gaurav Gupta, medeoprichter van OneRare, zei:

Het is een enorme meerwaarde om Chainlink VRF te gebruiken om NFT stakingsbeloningen eerlijk te verdelen onder OneRare gebruikers. Staking voor Ingredients vormt de kern van OneRare, en om dit op een eerlijke en transparante manier te kunnen stimuleren, vergroot de geloofwaardigheid van ons project aanzienlijk. We kijken er ook naar uit om Chainlink Keepers te gebruiken om onze slimme contracten te automatiseren zonder te hoeven vertrouwen op gecentraliseerde entiteiten om onze contracten te activeren.

Chainlink VRF is gebaseerd op baanbrekend onderzoek

OneRare had toegang nodig tot een veilige random number generator (RNG) die onafhankelijk kan worden gecontroleerd door elke gebruiker om ervoor te zorgen dat de NFT’s willekeurig worden toegewezen.

Ze kozen voor Chainlink VRF omdat het wordt ondersteund door een beproefd Oracle netwerk, gebaseerd op geavanceerd academisch onderzoek, en wordt beveiligd door middel van generatie en on-chain verificatie van cryptografisch bewijs van de integriteit van elk willekeurig getal dat aan slimme contracten wordt geleverd.

Het is alleen mogelijk om cryptografisch bewijs te genereren als het VRF proces fraudebestendig is. Dit geeft OneRare gebruikers de zekerheid dat hun NFT’s aantoonbaar eerlijk zijn en dat er niet mee is geknoeid door het OneRare team, orakel of externe entiteiten.

The post OneRare maakt gerandomiseerde beloningsdistributie na Chainlink VRF integratie appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*