Crypto-Prijzen.nl

OKX kondigt samenwerking aan met Immutable X

OKX kondigt samenwerking aan met Immutable X

Toonaangevende wereldwijde cryptobeurs en ecosysteem OKX is een samenwerking aangegaan met Immutable X, Ethereum’s (ETH/USD) toonaangevende Layer 2 schaaloplossing voor NFT’s, vernam Invezz uit een persbericht. Het partnerschap zal de strategie van de beurs versnellen om van MetaX het favoriete DeFi portaal voor investeerders te maken, nu met directe, gasvrije handel.

Uitbreiding van metaverse gaming items

OKX zal zijn gaming activa aanzienlijk uitbreiden door Immutable X te integreren met de MetaX portal. Momenteel zijn de metaversen beperkt tot Illuvium, Ember Sword, Gods Unchained, Guild of Guardians, Habbo en Kongregate.

Het is nu mogelijk voor OKX gebruikers om te genieten van naadloze interactie met het Layer 2 protocol zonder de groei van het gedecentraliseerde product ecosysteem in gevaar te brengen.

Geen gaskosten, volledig CO2-neutraal, enorm schaalbaar

Immutable heeft Immutable X gebouwd in samenwerking met StarkWare, de toonaangevende expert van ZK-rollup. Het L2 protocol kan miljoenen gebruikers en zijn geïntegreerde ecosystemen de mogelijkheid bieden om NFT’s te verhandelen met 100% koolstofneutraliteit, nulgaskosten en geweldige schaalbaarheid op de MetaX NFT Marketplace.

Dit is te danken aan Immutable’s deskundige kennis van NFT’s en de geavanceerde technologie van StarkWare.

Jay Hao, CEO van OKX, zei:

OKX is op een missie om crypto in de mainstream te brengen. Onze samenwerking met ImmutableX zorgt voor een gasvrije vergoeding en een koolstofvriendelijke oplossing voor al onze klanten en partners op ons DeFi portaal, MetaX. We geloven dat deze samenwerking al onze gebruikers in staat zal stellen om een nog betere toegang tot Web3, metaverse gaming en de gedecentraliseerde economie te krijgen.

Robbie Ferguson, mede-oprichter van Immutable, voegde toe:

Immutable is verheugd om MetaX, OKX’s DeFi portaal, van stroom te voorzien en om een van de grootste cryptobeurzen ter wereld te ondersteunen. Alle OKX gebruikers hebben toegang tot ongeëvenaarde schaal, liquiditeit en veiligheid om te handelen en L2 NFT’s te creëren. Ons partnerschap zal mensen in staat stellen om hun rijkdom te creëren en te bezitten op de meest innovatieve, gedecentraliseerde en veilige manieren die mogelijk zijn.

NFT’s erven Ethereum beveiliging

Alle NFT’s op Immutable X zullen de beproefde beveiliging van Ethereum bevatten. Zowel leveranciers als projecten zullen de mogelijkheid bieden om een groter publiek te bereiken binnen de L2 en OKX ecosystemen door NFT’s te verkopen die worden aangedreven door Immutable X.

Het bericht OKX kondigt samenwerking aan met Immutable X verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*