Crypto-Prijzen.nl

Okcoin kondigt NFT Marketplace aan zonder kosten

Okcoin kondigt NFT Marketplace aan zonder kosten

Okcoin heeft officieel zijn NFT marktplaats gelanceerd, volgens de details in een persbericht.

De Okcoin NFT biedt particuliere traders een kans om te profiteren van het creëren en verhandelen van NFT’s zonder transactiekosten. Dat maakte de CEO van de beurs, Hong Fang, dinsdag bekend tijdens de eMerge Americas conferentie.

Fang kondigde de lancering van de NFT marktplaats aan naast voormalig tennisster Serena Williams, zei Okcoin in de persverklaring.

De Okcoin NFT biedt onbeperkte royalty’s

De Okcoin NFT marktplaats zal gebruikers niet alleen laten profiteren van NFT handel zonder fees, maar zal ook onbeperkte royalty’s aanbieden.

Okcoin’s NFT marktplaats is dus het eerste dergelijke aanbod van een gereguleerd platform voor digitale activa zijn, om makers vrij spel te geven over hoeveel royalty secundaire kopers mogen afstaan.

En het is niet alleen de speelruimte die ze krijgen. De gebruikers van het platform zullen toegang hebben tot de NFT’s op meerdere blockchains, wat hen een kans biedt om gebruik te maken van de voordelen van een “vrije markt”, merkte CEO Fang op.

We lanceren een vrije markt voor NFT’s waar prijzen en winsten worden bepaald door vraag en aanbod, meer dan waar dan ook.”

Terwijl makers van niet-NFT digitale kunst profiteren van royalty’s van 3-6%, bieden NFT platforms royalty’s die van 0 tot 10% kunnen variëren. Okcoin NFT belooft makers meer te laten profiteren van hun werk, vooral nu Web3 aanslaat.

Fang voegde toe:

Web3 gaat over het teruggeven van economische macht aan de mensen, en bij Okcoin doen we ons deel door zoveel mogelijk soevereiniteit aan individuen te verlenen als het gaat om hun geld, en nu, hun kunst .”

Ondersteuning voor vrouwelijke NFT makers

Okcoin NFT wordt aangekondigd als een marktplaats die collecties naar voren wil brengen door gemarginaliseerde demografische groepen, waaronder vrouwelijke NFT makers. Volgens het platform is het belangrijkste doel om diversiteit en inclusiviteit mogelijk te maken.

Ondersteuning voor meerdere blockchains

Okcoin NFT ondersteunt collecties die zijn gemint op toonaangevende blockchains, waaronder Ethereum, Binance, Polygon en OKC. Anders dan dat, zal ook het rangschikken op collecties mogelijk zijn. Deze omvatten Bored Apes, Crypto Punks, World of Women en Boss Beauties.

De marktplaats ondersteunt ook externe wallets, terwijl klanten hun bezit makkelijk kunnen gebruiken om NFT’s te kopen of verkopen.

Okcoin is tegenwoordig een van de snelstgroeiende cryptoplatforms ter wereld. De in de VS gevestigde crypto exchange staat momenteel op de 27e plaats van de grootste crypto-exchanges. Het platform, gelanceerd in 2013, is nu beschikbaar in meer dan 190 landen en juristicties. Klanten hebben toegang tot meer dan 50 cryptocurrencies.

Het bericht Okcoin kondigt NFT Marketplace aan zonder kosten verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*