Crypto-Prijzen.nl

Offchain Labs gewaardeerd op $1,2 miljard na een Series B financieringsronde

Offchain Labs gewaardeerd op $1,2 miljard na een Series B financieringsronde

Offchain Labs, het bedrijf achter de Layer 2 schaaloplossing, Arbitrum One, heeft $ 120 miljoen opgehaald in Series B financiering onder leiding van Lightspeed Venture Partners, meldden ze dinsdag in een persbericht. Offchain voegde toe dat ze $ 1,2 miljard waard waren na deze financieringsronde, waaraan Ribbit Capital, Redpoint Ventures, Mark Cuban, Polychain Capital, Pantera Capital, Alameda Research en andere spraakmakende investeerders deelnamen. De financiering zal worden gebruikt om verbeterde schaaloplossingen voor Ethereum (ETH/USD) te ontwikkelen.

Met Arbitrum One kunnen Ethereum gebruikers transacties uitvoeren met zeer lage kosten

Arbitrum One is een ontwikkelaarvriendelijke Layer 2 oplossing voor het Ethereum netwerk met een uitgebreid ondersteunend ecosysteem. Sinds de bèta lancering voor ontwikkelaars in het voorjaar van dit jaar, hebben meer dan 350 projecten zich aangemeld voor toegang tot het platform, waardoor de transactiekosten die door Ethereum gebruikers worden betaald, worden geminimaliseerd. Het platform is gebouwd als reactie op een dringende behoefte om de cryptovaluta met de op één na hoogste marktkapitalisatie te schalen zonder afbreuk te doen aan de beveiliging als basislaag.

Amy Wu, partner bij Lightspeed, merkte op:

“We hebben het genoegen gehad om nauw samen te werken met Steven, Ed en Harry. Hun toewijding aan de Ethereum ontwikkelaarsgemeenschap is ongeëvenaard en ze hebben het beste, gemakkelijkst te gebruiken schaalbaarheidsproduct. Daarom hebben meer dan 400 projecten ervoor gekozen om lanceren met Arbitrum, inclusief Reddit.”

Steven Goldfeder, mede-oprichter en CEO van Offchain Labs, voegde toe:

“We zijn verheugd om samen te werken met onze investeerders die het belang begrijpen van het opschalen van Ethereum en het naar de massa brengen van het Ethereum ecosysteem. De enorme steun die we hebben gezien van ontwikkelaars over de hele wereld bevestigt onze missie om de wereld van FinTech en Defi naar buiten te brengen.”

Reddit koos Arbitrum als schaaloplossing voor zijn op Ethereum gebaseerde Community Points systeem. Destijds zei een Reddit beheerder:

“Arbitrum ondersteunt dezelfde Solidity smart contracts en dezelfde toolchain als Ethereum. Ontwikkelaars kunnen net zo gemakkelijk apps op Community Points op dit netwerk lanceren als op Ethereum.”

Met EVM compatibiliteit is het mogelijk om projecten in te zetten zonder de contractcode te wijzigen. Het Arbitrum One mainnet van Offchain Labs werd op 31 augustus openbaar toegankelijk.

The post Offchain Labs gewaardeerd op $1,2 miljard na een Series B financieringsronde appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*