Crypto-Prijzen.nl

Oekraïense regering maakt donaties in Polkadot mogelijk

Oekraïense regering maakt donaties in Polkadot mogelijk

Polkadot DOT/USD is een blockchain protocol gericht op het verbinden van meerdere gespecialiseerde ketens binnen een universeel netwerk.

Met andere woorden, elke ontwikkelaar, bedrijf en zelfs individu kan zijn eigen parachain maken via Substrate, een netwerk dat bedoeld is voor het maken van cryptocurrencies en gedecentraliseerde systemen.

Door DOT tokens te bezitten, kunnen gebruikers stemmen op de netwerkupgrades en de token inzetten.

De aanvaarding door de Oekraïense regering van Polkadot als katalysator voor groei

Via een officiële aankondiging op Twitter heeft de Oekraïense regering aangekondigd dat ze cryptocurrency donaties zou accepteren.

Aanvankelijk accepteerden ze alleen Bitcoin BTC/USD, Ethereum ETH/USD en Tether USDT/USD; op 1 maart 2022 kondigden ze echter aan dat ze Polkadot accepteerden.

Ze bedankten ook Gavin Wood voor het doneren van $ 5 miljoen in de Polkadot cryptocurrency, zoals publiekelijk beloofd.

Bovendien tweette Justin Sun, de oprichter van TRON, ook dat ze persoonlijk $ 1 miljoen zouden bijdragen als de Oekraïense regering een TRX adres zou plaatsen.

Dit alles kan leiden tot een verhoogde interesse in cryptocurrencies en een boost geven aan het algehele nut en de waarde van het DOT token.

Op 2 januari hebben we ook besproken hoe Uniswap (UNI) cryptodonaties in Oekraïne zal vergemakkelijken via een nieuwe gebruikersinterface.

Moet u Polkadot (DOT) kopen?

Op 2 maart 2022 had Polkadot (DOT) een waarde van $ 18,83.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het DOT token, zullen we het hoogste punt van waarde aller tijden van het token bespreken, naast de prestaties die het de afgelopen maand liet zien.

De hoogste waarde ooit van de Polkadot (DOT) token was op 4 november 2021, toen de token een waarde van $ 54,98 bereikte. Dit betekent dat het token op zijn ATH $ 36,15 hoger in waarde was of 192%.

Wanneer we de prestaties van de token in de afgelopen maand bekijken, had Polkadot (DOT) zijn hoogste waarde op 8 februari 2022, toen de token een waarde van $ 22,86 bereikte.

Het laagste punt van waarde van het token was op 24 februari, toen het daalde tot $ 14,27 in waarde.

Hier kunnen we zien dat van 8 februari tot 24 februari de token in waarde is gedaald met $ 8,59 of met 37%.

Van 24 februari tot 2 maart zag de token echter een waardestijging van $ 4,56 of met 32%.

Met dit alles in gedachten kan Polkadot eind maart 2022 een waarde van $ 21 bereiken, waardoor het een solide token is om te kopen.

Het bericht Oekraïense regering maakt donaties in Polkadot mogelijk verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*