Crypto-Prijzen.nl

Octane Finance garandeert veilige limietorders via Chainlink

Octane Finance garandeert veilige limietorders via Chainlink

Gedecentraliseerd platform voor beloningslimietorders Octane Finance integreert het toonaangevende orakelnetwerk Chainlink (LINK/USD) Price Feeds op Binance Smart Chain (BSC) om toegang te garanderen tot fraudebestendige, zeer betrouwbare prijsfeeds van topkwaliteit. Dit, op zijn beurt, zal zorgen voor de nauwkeurigheid van de token paar prijzen, het afweren van flashloan aanvallen en veilige uitvoering van alle limietorders, volgens Octane.

“We hebben Chainlink gekozen als onze go-to oracle-oplossing omdat de infrastructuur naadloos kan worden geïntegreerd en in de productie is getest. Chainlink beveiligt al toonaangevende DeFi-protocollen die verantwoordelijk zijn voor miljarden dollars aan slimme contractwaarde, met behoud van robuuste beveiliging en hoge beschikbaarheid, zelfs te midden van onverwachte gebeurtenissen, zoals uitvaltijd van beurzen, flash-crashes en aanvallen op gegevensmanipulatie via flash-leningen”, schreef Octane.

Limietorders opnieuw definiëren

Het platform voor limietorders herdefinieert het onderwerp van zijn activiteit door het tegelijkertijd lonend en slim te maken. Octane werkt via een eenvoudig mechanisme, dat begint met het plaatsen van een limietorder om een tokenpaar te kopen of verkopen tegen de prijs van uw keuze. Vervolgens genereert het protocol interesse in het paar op basis van bewezen, open DeFi-opbrengstprotocollen. Wanneer aan alle voorwaarden is voldaan en de marktprijs de limietprijs bereikt, vult het platform de bestelling nadat de tokens uit de opbrengstprotocollen zijn gehaald.

Toegang tot nieuwe activaprijzen veiligstellen

Een geavanceerd uitvoerdersnetwerk faciliteert het bovenstaande mechanisme. Om dit te doen, heeft het toegang tot nieuwe activaprijzen die betrouwbaar en direct on-chain worden geleverd. Octane had een orakel nodig om geaggregeerde prijsgegevens off-chain te leveren en beschikbaar te maken voor hun app on-chain. Ze kozen voor Chainlink Price Feeds vanwege hun hoogwaardige gegevens, veilige node-operators, gedecentraliseerd netwerk, reputatie en andere kritieke functies.

Veelbelovende samenwerking

Naarmate Octane blijft uitbreiden, zullen ze datafeed van Chainlink blijven gebruiken om ondersteuning te bieden voor steeds meer token paren. In de toekomst is Octane van plan om Chainlink ook in andere ketens te integreren. Ze beschrijven Chainlink als een zeer vertrouwde Oracle provider, compatibel met een groot aantal DeFi protocollen, en hopen hun ervaring te gebruiken om hun aanbod te beveiligen na het opzetten van een duurzaam Oracle netwerk ten behoeve van alle gebruikers.

The post Octane Finance garandeert veilige limietorders via Chainlink appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*