Crypto-Prijzen.nl

OccamX lanceert een eerste in zijn soort DEX demo

OccamX lanceert een eerste in zijn soort DEX demo

In een persbericht op 4 september kondigde OccamX, een van de eerste gedecentraliseerde beurzen gebouwd voor het Cardano (ADA/USD) ecosysteem, de onthulling van zijn DEX demo aan.

De DEX demo, OccamX DEX demo genaamd, zal ook een werkende oplossing bieden voor de UTXO Cardano concurrency uitdagingen.

OccamX DEX

OccamX DEX is gebouwd door het Occam.fi team, een DeFi ecosysteem dat op maat is gemaakt voor het Cardano ecosysteem en wordt ondersteund door verschillende Cardano entiteiten, en IOHK en EMURGO via cFund.

OccamX wil de toonaangevende DEX oplossing worden voor de Cardano Native Tokens (CNT’s).

OccamX DEX demo

De OccamX DEX demo, de eerste in zijn soort, is ontworpen om de gelijktijdigheidsbehoeften te overwinnen om een snelle, efficiënte DEX op Cardano te worden. Met de demo kunnen gebruikers twee gelijktijdige swaps zien en verifiëren in een enkele transactie op het Cardano ecosysteem.

Gelijktijdigheid is een probleem dat van invloed is op de op UTXO gebaseerde boekhoudmodellen, wat resulteert in technische fouten voor gelijktijdige transacties die worden uitgevoerd met behulp van slimme contracten.

In het persbericht zegt de productleider bij Occam.fi, Max Mironov:

“We zijn enorm trots dat we deze belangrijke mijlpaal voor OccamX hebben bereikt – een van de eerste bruikbare DEX platforms op het Cardano mainnet. Hoewel onze huidige oplossing enkele gecentraliseerde elementen introduceert, zijn we snel nieuwe en volledig gedecentraliseerde oplossingen aan het aanpassen aan gelijktijdigheid en verwachten we dat OccamX een krachtige DEX zal zijn met een naadloze gebruikerservaring. Liquiditeit en swaps voor Cardano tokens zijn er.”

Volgens het persbericht wordt het native token van OccamX OCX genoemd en wordt het bereikt door bij te dragen aan het Occam.fi ecosysteem.

Om bij te dragen aan het OccamX.fi ecosysteem kunnen mensen deelnemen aan de “delegatie naar de pOCC stakepool op Cardano”, “liquiditeitsvoorziening voor OCC op UniSwap”, “met OCC als een native Cardano token” en “staking OccamRazer OCC tokens”.

Als het gaat om de delegatie naar de pOCC, kunnen mensen ADA (de native token van het Cardano netwerk) delegeren naar de Stakepool om OCX tokens te krijgen.

De verdiende OCX tokens worden gedistribueerd via de Yoroi, Daedalus en ADAlite, naast andere portefeuilles die ADA staking ondersteunen.

The post OccamX lanceert een eerste in zijn soort DEX demo appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*