Crypto-Prijzen.nl

Occam Association kondigt een strategische investering en nieuwe partner aan

Occam Association kondigt een strategische investering en nieuwe partner aan

Donderdag was een drukke dag voor de Occam Association omdat het twee opmerkelijke updates aankondigde. Ten eerste kondigde het aan dat cFund een strategische investering heeft gedaan in zijn Occam.fi ecosysteem. Ten tweede kondigde het aan dat EMURGO werd verwelkomd als een strategische partner van het Occam.fi ecosysteem.

CFund investeert in Occam

cFund is het officiële innovatiefonds in een vroeg stadium voor de Cardano (ADA/USD) blockchain en ondersteunt projecten om kritieke infrastructuur te bouwen voor het snelgroeiende ecosysteem van de munt. Occam.fi is een door Cardano op maat gemaakte suite van DeFi oplossingen, die is ontworpen om topklasse DEX tools, gedecentraliseerde launchpad mogelijkheden, liquiditeitspools en swapmogelijkheden voor native Cardano tokens te leveren. Het belangrijkste element van het ecosysteem van Occam.fi is het lanceerplatform, een gedecentraliseerd financieringsplatform genaamd OccamRazer. Het is mogelijk om ontwrichtende Cardano apps van de volgende generatie te onderwerpen aan kapitaalverhogingen via de mogelijkheden van OccamRazer.

Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano en mede-oprichter van Ethereum (ETH/USD), die cFund ook persoonlijk financiert, zei:

“We zijn verheugd om te zien hoe de groeiende financiering en het nut naar Cardano stromen. Het versterken van de volgende generatie innovatieve projecten is een belangrijk aandachtspunt voor Cardano, en projecten zoals Occam zullen een sleutelrol spelen in de voortdurende ontwikkeling van het ecosysteem.”

EMURGO sluit zich aan bij cFund als strategische Occam.fi partner

EMURGO, een van de oprichters van de Cardano blockchain en een internationaal bedrijf voor opkomende technologieën, zal expertise leveren om Occam.fi te ondersteunen bij zijn missie om de basiscomponenten te ontwikkelen die nodig zijn om Cardano’s DeFi-mogelijkheden te katalyseren.

Mark Berger, voorzitter van de Occam Association, zei:

“De expertise en waarde die EMURGO aan het Occam.fi ecosysteem toevoegt, is diepgaand. Door ons strategisch partnerschap zullen we samenwerken voor het welzijn van het hele Cardano ecosysteem. Onze focus ligt op het bouwen en leveren van gedecentraliseerde tools die uiteindelijk zullen wedijveren met gecentraliseerde uitwisselingslocaties, speciaal gebouwd voor de Cardano blockchain. EMURGO zal ons helpen deze missie effectiever en impactvoller te realiseren ten behoeve van het hele ecosysteem.”

OccamRazer beschikt over een veelzijdige UX die plaats biedt aan een breed scala aan fondsenwervingsprofielen en een volledige reeks RegTech en compliance tools. Het kan liquiditeit in het ecosysteem van Cardano ontsluiten, samen met de andere Occam.fi componenten.

Elliot Hill, hoofd communicatie bij Occam.fi, vertelde Invezz dat Razer het beste product van het bedrijf was, en voegde eraan toe:

“Het is ons vlaggenschipproduct, een gedecentraliseerd lanceerplatform voor op Cardano gerichte projecten. Ze kunnen geld inzamelen via IDO’s met OccamRazer. Ook in ontwikkeling is OccamX, een DEX, en we hebben ook de Occam.fi cross chain bridge, die token-swaps van Ethereum mogelijk maakt naar Cardano en vice versa.”

The post Occam Association kondigt een strategische investering en nieuwe partner aan appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*