Crypto-Prijzen.nl

Nuvei werkt samen met XT.COM voor de onboarding van nieuwe gebruikers

Nuvei werkt samen met XT.COM voor de onboarding van nieuwe gebruikers

Nuvei Corporation heeft zijn samenwerking met XT.COM Exchange aangekondigd om het voor nieuwe XT.COM gebruikers gemakkelijk te maken geld op hun rekeningen te storten met behulp van handige betaalmethoden. XT.COM maakt gebruik van Nuvei’s Simplex cryptocurrency on/off-ramp oplossing.

Na de samenwerking zal XT.COM naar verwachting meer gebruikers aantrekken, aangezien zij zich geen zorgen hoeven te maken over de financieringsmethoden; ze moeten alle handige betalingsmethoden kunnen gebruiken om hun rekeningen te financieren. Ze kunnen ervoor kiezen om debet- en creditcards, bankoverschrijvingen of Apple Pay te gebruiken voor degenen die iPhones gebruiken.

Gebruikers kunnen naadloos toegang krijgen tot XT.COM via Nuvei’s Simplex.

Na de samenwerking zei CEO van XT.COM Weber Woo:

“Crypto wordt steeds meer geaccepteerd door de samenleving. Maar hoe je verbinding maakt van fiat naar crypto, dat is voor de meeste gebruikers de grootste barrière. Door samen te werken met Simplex by Nuvei kunnen we gebruikers van over de hele wereld helpen om gemakkelijk de cryptowereld te betreden.”

XT.COM gebruikersbasis

XT.COM heeft meer dan 300.000 actieve maandelijkse gebruikers met in totaal meer dan 30 miljoen gebruikers. Door Nuvei’s toonaangevende oplossing voor betalingsverwerking te integreren, kan XT.COM crypto activa veilig en gemakkelijk verwerven zonder dat een derde partij nodig is.

Als gevolg hiervan zullen meer mensen kunnen genieten van XT.COM services.

XT.COM biedt toegang tot een breed scala aan producten, waaronder derivaten, spot, rentevrije marge, ETF instrumenten, het uitzetten van munten en fiat-handel. Gebruikers hebben eenvoudig toegang tot het XT.COM platform met behulp van hun desktops, mobiele apparaten of laptops. XT.COM heeft speciale Android en iOS applicaties.

Naast Nuvei werkt XT.COM ook samen met het Aziatische Btok in Azië en Tapatalk in Europa en Noord-Amerika.

De voorzitter en CEO van Nuvei Philip Fayer zei over het partnerschap:

“We zijn verheugd XT.COM te ondersteunen met onze wereldwijde on-ramp oplossing. Onze samenwerking stelt miljoenen nieuwe gebruikers in staat om deel te nemen aan het cryptocurrency ecosysteem met een vertrouwde eCommerce ervaring met het gebruik van alledaagse betaalmethoden.”

Het bericht Nuvei werkt samen met XT.COM voor de onboarding van nieuwe gebruikers verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*