Crypto-Prijzen.nl

Nuvei kondigt samenwerking met Bibox aan om makkelijkere crypto-toegang te bieden

Nuvei kondigt samenwerking met Bibox aan om makkelijkere crypto-toegang te bieden

Nuvei Corporation, een betalingsplatform voor de toekomst, heeft vandaag aangekondigd samen te werken met Bibox, een toonaangevend op AI gebaseerd platform voor de handel in digitale activa.

De samenwerking geeft Bibox-klanten toegang tot Nuvei’s on-ramp oplossingen, wat betekent dat ze gemakkelijk toegang hebben tot cryptocurrencies. Ze zullen genieten van een naadloze betaalervaring bij het kopen van cryptocurrencies met behulp van bankpassen en creditcards, SEPA, SWIFT, SEPA en Apple Pay.

Aan de andere kant heeft Nuvei de taak om te zorgen voor een wrijvingsloze en veilige crypto-ervaring voor Bibox-handelaren, vooral bij het kopen van crypto.

Bibox groei gedurende de jaren

Bibox is uitgegroeid tot een crypto exchange van het hoogste niveau op het gebied van handelsvolume, voornamelijk dankzij eersteklas beveiliging, stabiliteit en transparantie. Het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) is een sleutelfactor om op te vallen tussen de andere crypto-exchanges.

Het Bibox AI-systeem evalueert voortdurend nieuwe token listings in realtime om ervoor te zorgen dat de tokens afkomstig zijn van levensvatbare projecten. Hierdoor kan Bibox ervoor zorgen dat ze cryptocurrencies van veilige betrouwbare projecten vermelden.

De beurs biedt verschillende financiële instrumenten, waaronder handel met hefboomwerking, futures met coin-marges, over-the-counter handel, huidige financiering en bothandel. Momenteel heeft Bibox meer dan 20 miljoen geregistreerde gebruikers uit verschillende landen over de hele wereld.

De nieuwe samenwerking draagt bij aan het robuuste en groeiende partnernetwerk van Nuvei en bewijst hoe snel exchanges, wallets, en handelsplatforms de Nuvei’s Simplex-oplossing hebben omarmd.

Het bericht Nuvei kondigt samenwerking met Bibox aan om makkelijkere crypto-toegang te bieden verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*