Crypto-Prijzen.nl

NuNet zal zijn IDO op OccamRazer houden

NuNet zal zijn IDO op OccamRazer houden

NuNet, een gedecentraliseerde computereconomie die wordt ondersteund door officiële Cardano (ADA/USD) partners SingularityNET, zal een IDO houden op de op Cardano gebaseerde OccamRazer gedecentraliseerde launchpad, zo vernam Invezz uit een persbericht. NuNet’s $NXT token gaat op 25 november 2021 in première op OccamRazer.

NuNet biedt geoptimaliseerde rekenkracht voor gedecentraliseerde netwerken

De computereconomie stelt al haar leden in staat om hun computerbronnen op grote schaal te delen en er geld mee te verdienen, en maakt wereldwijd gedistribueerde, geoptimaliseerde rekenkracht beschikbaar voor gedecentraliseerde netwerken. Het bereikt dit door computerbronnen en gegevenseigenaren te koppelen aan rekenprocessen die ze nodig hebben.

Een intelligente interoperabiliteitslaag beveiligen

Het bovenstaande mechanisme maakt het voor NuNet mogelijk om een laag intelligente interoperabiliteit te bieden tussen fysieke computerinfrastructuren en rekenprocessen. Dit gebeurt in een ecosysteem dat de latente computerbronnen van de gemeenschap in het wereldwijde rekennetwerk gebruikt.

Dr. Kabir Veitas, CEO bij NuNet zegt:

Door nauw samen te werken met onze partners en adviseurs bij SingularityNET, hebben we Cardano geïdentificeerd als de meest veelbelovende blockchain voor de ontwikkeling van gedecentraliseerde AI netwerken. Met nauwe banden met officiële Cardano entiteiten, zullen OccamRazer en het team van Occam.fi een onschatbare partner en platform zijn om ons IDO debuut te maken. We kijken ernaar uit om de Occam.fi gemeenschap te verwelkomen bij NuNet en een succesvolle IDO te lanceren.

De infrastructuur van NuNet, die wordt ondersteund, geadviseerd en mogelijk gemaakt door SingularityNET, zorgt voor een optimale positionering van AI gegevens, interfaces en processen binnen het wereldwijde netwerk. NuNet zal de wereldwijde computerkosten minimaliseren en nieuwe bedrijfsprocessen voor de data-economie en het internet der dingen mogelijk maken door het opzetten van machine-to-machine betalings- en datastreamingkanalen.

Elliot Hill, hoofd communicatie bij Occam.fi, zegt:

NuNet is een ambitieuze IDO startup die wordt ondersteund door een van de toonaangevende AI projecten in de blockchain ruimte. Met een team van toonaangevende blockchain ontwikkelaars en deskundige adviseurs is NuNet een van de meest opwindende projecten die tot nu toe via OccamRazer zijn gelanceerd. We kijken uit naar hun IDO op 25 november en het vormen van een langdurige samenwerking met NuNet in de toekomst.

NuNet’s native $NXT token is ontworpen als een multi-chain utility token voor toegang tot de NuNet componenten en het ecosysteem. U kunt zich registreren voor NuNet’s IDO op het OccamRazer startpunt.

The post NuNet zal zijn IDO op OccamRazer houden appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*