Crypto-Prijzen.nl

NOW tracker van ChangeNow: universeel, analytisch en gratis

NOW tracker van ChangeNow: universeel, analytisch en gratis

ChangeNow, een high-speed cryptocurrency handelsplatform, heeft de lancering aangekondigd van zijn nieuwe NOW Tracker app in een persbericht. De nieuwe app voor het volgen van portfolio’s is bedoeld om gebruikers middelen te geven om hun activa in realtime te beheren.

Hoe NOW Tracker werkt

NOW Tracker verzamelt gegevens van de openbare adressen van munten om gebruikers tot op de seconde informatie te geven over hoe hun activa presteren. De app werkt met zowel hot als cold wallets.

Enkele van de opvallende kenmerken zijn:

  • Handmatig volgen van cryptocurrencies
  • Uitsplitsingen van cirkeldiagrammen
  • Marktkapitalisatie van de top 200 crypto activa
  • Saldi weergegeven in bijna een dozijn fiat valuta’s

Mike Ermolaev, hoofd PR bij ChangeNOW, zei in het persbericht:

“Ons belangrijkste doel bij het toevoegen van nieuwe elementen aan het ChangeNOW ecosysteem is om alle basissen voor onze gebruikers te dekken, zodat we hen kunnen helpen met alles wat met crypto te maken heeft of welke vraag ze ook hebben. We willen dat de ChangeNOW ervaring allesomvattend is, een systeem waarin gebruikers alle vragen kunnen oplossen zonder deze te verlaten. En onze NOW Tracker release is een grote stap in de richting van dit doel.”

NOW Tracker is gratis!

De NOW Tracker heeft met succes een bètatestfase afgerond en heeft het wat “laatste puntjes” gegeven op basis van gebruikersfeedback, zei het bedrijf in zijn persbericht. De app is nu gratis beschikbaar voor Android gebruikers via Google Play en voor iOS-gebruikers via de App Store.

Registratie is niet vereist en de app slaat ook geen persoonlijke gegevens op. Dit komt overeen met alle andere producten in het ChangeNOW ecosysteem, inclusief de NOW portemonnee die geen bewaarplicht is.

Het management blijft zich inzetten om in de loop van de tijd nieuwe functies toe te voegen, waaronder mogelijkheden voor het bijhouden van de balansgeschiedenis. Gebruikers kunnen elke twee tot drie weken nieuwe functies en verbeteringen verwachten. Ermolaev voegde toe:

“Centraal in de upgrades is onze wens om onze gebruikers een tracker te bieden die is geïntegreerd met alle grote cryptobeurzen in de industrie en die ook een uitgebreide nieuwsfeed bevat.”

The post NOW tracker van ChangeNow: universeel, analytisch en gratis appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*